自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇睇過呢條片? 觀塘站......你話堅定留? (有人自殺)

http://hk.video.yahoo.com/video/play?vid=339333

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

好媽媽勳章

侯爵府

不是ma?

禁止發言

好媽媽勳章

男爵府

有人自殺???好驚唔敢睇!

男爵府

畀面勳章

原文章由 Icy_babe 於 07-7-10 11:38 發表
有冇睇過呢條片? 觀塘站......你話堅定留? (有人自殺)

http://hk.video.yahoo.com/video/play?vid=339333

我覺得有人自殺吾出奇,係0廿都影到先出奇!

複式洋房

好恐怖呀
原文章由 Icy_babe 於 07-7-10 11:38 發表

伯爵府

好媽媽勳章

但係都睇唔到有人行/跳落去, 好似突然有的野(似公仔或者一團物體)咁.?-( ?-(

男爵府

畀面勳章

原文章由 yin2002 於 07-7-10 11:52 發表
但係都睇唔到有人行/跳落去, 好似突然有的野(似公仔或者一團物體)咁.?-( ?-(

一係就一早已經係月台低,佢見有車先爬出黎.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我睇唔到

男爵府

醒目開學勳章

如果真係有人架地鐵點會唔停

大宅

2018復活節勳章 醒目開學勳章

大宅

原文章由 eyan 於 07-7-10 11:54 發表

我都覺得係~~~

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

唔多似真,個人一早係月台爬出來,自殺是一時衝動的行為,一早係月台底等死好可疑,而且咁突發性都影到,當時整個畫面無咩好影,無焦點.......

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 eyan 於 07-7-10 11:54 發表

agree:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

伯爵府

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

個人好似 "6出離"

侯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

喱道都唔喺官塘站, 應該喺牛頭角站, 我記得n年前地鐵站話出咗問題, 等好耐都冇車, 地鐵又唔肯講喺咩事, 只喺話地鐵故障啫.
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

首頁

尾頁

跳至