跳至

首頁

尾頁

洋房

如果有, 我地住得咁近, 可以得閒出來聚聚, 將來d bb大左佢地可以多個伴玩啦.

我住葵涌區的, 我出深水埔 or 美孚都好方便的.

[ 本文章最後由 哆啦A夢 於 07-7-20 23:09 編輯 ]

子爵府

我都係住係葵涌區,不過我比較鍾意去葵芳。
原文章由 哆啦A夢 於 07-7-18 22:22 發表
如果有, 我地住得咁近, 可以得閒出來聚聚, 將來d bb大左佢地可以多個伴玩啦.

我住葵涌區的, 我出深水埔 or 美孚都好方便的.

洋房

smile_smile,

真好啦, 都有人住葵涌區, 係啦, 你梗係住近葵芳啦????
葵芳我都鐘意去, 只是我無乜車去, 唔太方便, 所以少去low, 係啦, 你係唔係要返工架?

子爵府

我要返工架!
你呢?
原文章由 哆啦A夢 於 07-7-19 14:17 發表
smile_smile,

真好啦, 都有人住葵涌區, 係啦, 你梗係住近葵芳啦????
葵芳我都鐘意去, 只是我無乜車去, 唔太方便, 所以少去low, 係啦, 你係唔係要返工架?

洋房

原文章由 smile_smile 於 07-7-19 21:18 發表
我要返工架!
你呢?

我........返緊啦, 仲係24小時架:-(:-(:-(:-(

你預產期幾號呀? 係唔係放前4呀?我有d朋友同老闆講放前2or前1, 咁可以係產後多d時間休息同對多d bb呀. 我仲有d朋友放完產假之後再返工無心機返工, 因為卦住屋企個小寶寶呀, 之後辭埋工返屋企湊仔呀.

係啦, 唔係仲有無mami住呢頭呢?

複式洋房

我住青衣 ga!! nice to meet you! 會在瑪嘉烈生, 你地呢?

洋房

原文章由 chloe_pak 於 07-7-21 09:51 發表
我住青衣 ga!! nice to meet you! 會在瑪嘉烈生, 你地呢?

hi, chloe_pak, 你好呀,
青衣...........邊頭呀? 我兩年前都係住係青衣架, 不過生左大仔之後就搬左去葵涌lu.
你係瑪嘉烈生呀? 咁產檢覆診係唔係去瑪嘉烈定健康院呀? 如無意外我會係浸會生啦, 因為大仔都係係浸會生的.
係啦, 你知道係囝定囡未呀? 我...........仲未知呀, bb唔比我知呀:-(真心急死我啦.

大宅

Hello,大家好!

我都係住青衣架,都打算係瑪嘉烈生

複式洋房

哆啦A夢:
我住近青衣地MTR, 係西九母嬰及瑪嘉烈覆診﹐我仲未知仔女 wor.....

isywin:
你又住青衣邊頭 ar?

Chloe

大宅

Chole,

我都係住近青衣MTR站喎....

haha....你預產期幾多號呀? 我地唔知會唔會係醫院相遇呢?

原文章由 chloe_pak 於 07-7-23 22:53 發表
哆啦A夢:
我住近青衣地MTR, 係西九母嬰及瑪嘉烈覆診﹐我仲未知仔女 wor.....

isywin:
你又住青衣邊頭 ar?

Chloe

複式洋房

原文章由 isywin 於 07-7-25 10:32 發表
Chole,

我都係住近青衣MTR站喎....

haha....你預產期幾多號呀? 我地唔知會唔會係醫院相遇呢?

isywin,

我預產期12月30, 你呢? 我第一胎, 你係咪呀? 我覺得好緊張呀!

Chloe

大宅

My EDC is on 29/12/07, 1 day earlier than u. :-P

So there will be a high chance we can meet at the hospital.

Actually, this time is my 2nd baby, not 2 nervous but still excited.

原文章由 chloe_pak 於 07-7-25 14:34 發表

isywin,

我預產期12月30, 你呢? 我第一胎, 你係咪呀? 我覺得好緊張呀!

Chloe

子爵府

我預產期都係12月29日

複式洋房

原文章由 isywin 於 07-7-26 16:14 發表
My EDC is on 29/12/07, 1 day earlier than u. :-P

So there will be a high chance we can meet at the hospital.

Actually, this time is my 2nd baby, not 2 nervous but still excited.

isywin,

咁你上一胎係咪都係瑪嘉烈生? 如果是, 對呢間醫院滿唔滿意?

Chloe

大宅

Hi smile!

Then which hospital have u chosen?

原文章由 smile_smile 於 07-7-28 20:40 發表
我預產期都係12月29日

大宅

Yes, same in PMH.

I thought there is not 2 bad although not 2 good lah...
Some nurses are nice.... but some ar rude!

Actually my fns said "Kwong Wah" is better! But I'm 2 lazy to change .....

Will u plan to go to BB Expo?

原文章由 chloe_pak 於 07-7-30 15:14 發表

isywin,

咁你上一胎係咪都係瑪嘉烈生? 如果是, 對呢間醫院滿唔滿意?

Chloe

男爵府

hi!大家好。
我住葵芳。
你地買左bb野味呀?

子爵府

我會係瑪嘉烈生
原文章由 isywin 於 07-8-1 15:06 發表
Hi smile!

Then which hospital have u chosen?

別墅

hi, 我叫mifmifmif 住係葵芳

原文章由 smile_smile 於 07-7-19 11:21 發表
我都係住係葵涌區,不過我比較鍾意去葵芳。

hi, 我叫mifmifmif ~~~住係葵芳, 第1胎 , 你呢, 幾時預產期呀, 我 12月3日係浸會生:-P

男爵府

Hi mifmifmif,
我都係住葵芳,預產期是10、12,這是第一胎。
仲未決定係養和定廣華生,我想係廣華生多D,因為可以慳D,而且在廣華的產檢經驗也不錯呀!你有否考慮在政府生?

原文章由 mifmifmif 於 07-9-11 23:58 發表

hi, 我叫mifmifmif ~~~住係葵芳, 第1胎 , 你呢, 幾時預產期呀, 我 12月3日係浸會生:-P

首頁

尾頁

跳至