美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無姊妹在 "林佩佩舞蹈工作坊" 學緊 funky dance 呀?
可否分享一下!
thanks

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

以前我去過, 已經好耐無去了。
雖然好好玩, 但因為當時那裡沒有沖涼設施, 亦沒有冷氣,所以最後都沒有再JOIN了~

原文章由 mickey_2301 於 07-7-19 23:40 發表
請問有無姊妹在 "林佩佩舞蹈工作坊" 學緊 funky dance 呀?
可否分享一下!
thanks
Childhood is journey, not a race.

大宅

原文章由 是是但但 於 07-7-19 23:51 發表
以前我去過, 已經好耐無去了。
雖然好好玩, 但因為當時那裡沒有沖涼設施, 亦沒有冷氣,所以最後都沒有再JOIN了~

請問你在太子 or 佐敦 centre 上課呀! 除了沒有沖涼設施及冷氣, 那麼 funky dance 好唔好玩呀!

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

在太子,當時只有一間架咋!
最後一次玩時,都有聽過佢剛剛開多了一間舞室。

其實係好玩架~
我之前亦有JOIN 過「FIT X 館」, 雖然價錢相若, 又有得沖涼 & 有冷氣, 不過, 跳既舞唔及 「林xxfunky dance」好玩....

E+我join了myoga, 裡面亦有funky dance 學,但跳既舞,亦不及「林xx」....

講真,佢設計既舞步真係好玩D,亦唔知係咪無冷氣既關係,真係玩到大汗淋漓!
呢樣我好鐘意,但因為我冇車,又住得遠,冇得沖涼真係好大問題。所以,無計....唯有放棄啦∼

原文章由 mickey_2301 於 07-7-19 23:59 發表

請問你在太子 or 佐敦 centre 上課呀! 除了沒有沖涼設施及冷氣, 那麼 funky dance 好唔好玩呀!

Childhood is journey, not a race.

大宅

thank you very much.

原文章由 是是但但 於 07-7-20 00:18 發表
其實係好玩架~
我之前亦有JOIN 過「FIT X 館」, 雖然價錢相若, 又有得沖涼 & 有冷氣, 不過, 跳既舞唔及 「林xxfunky dance」好玩....

E+我join了myoga, 裡面亦有funky dance 學,但跳既舞,亦不及「林xx」 ...

別墅

請問知唔知新界區邊度有得學呀???

複式洋房

mickey_2301:

我以前都係太子玩過一段時間, 覺得真係幾好玩, 每次跳完都會出到一身汗,果種感覺真係好滿足,跳了太約一個月都感覺手臂d肉 firm左,但唔好既就係更衣室很細,同埋冇得沖涼,後來因為搬了屋太遠沒有繼續玩。

p.s. 同埋我覺得佢都唔平,但講事實又真係幾好玩.....所以你自己衡量喇!

原文章由 mickey_2301 於 07-7-19 23:40 發表
可否分享一下!
thanks

大宅

Apple07,

Thank you 你的分享.
我查詢了在佐敦 centre 有得沖涼, 所以book 了試堂. 其實我都覺得價錢偏貴. 所以試完堂再決定啦

原文章由 Apple07 於 07-7-21 09:55 發表
mickey_2301:

我以前都係太子玩過一段時間, 覺得真係幾好玩, 每次跳完都會出到一身汗,果種感覺真係好滿足,跳了太約一個月都感覺手臂d肉 firm左,但唔好既就係更衣室很細,同埋冇得沖涼,後來因為搬了屋太遠 ...

男爵府

我跳左差唔多4個月嚕~~
都有瘦到~~
佐敦係有涼沖架~但跳完最好唔沖住~
最好一個鐘後先沖~因為跳完~d脂肪仲燃燒緊架~
所以都係唔好沖住~~

首頁

尾頁

跳至