自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我跳左"紅帽" 成個月, 一星期跳4-5次, 每次半個鐘, 最近上磅, 我嚇左一跳, 由157磅變左165磅 ???
我無節食, 同平時一樣, 零食比以前食少左,
以前夜晚睇電視 , 一定有薯片, 因為跳鄭多燕,
無時間食。
雖然條腰有番少少線條, 但點解會重噤多?
有無 sister 可以分享下, thx !

子爵府

著衫有無鬆到先?係唔係肌肉多咗同實咗?肌肉比肥膏重架喎

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:有無人跳鄭多燕, 愈跳愈重

我睇鄭多燕咋,但我輕咗

HamiBB    發表於 14-2-28 22:06
conniemily    發表於 14-2-21 20:10
CurryCheng  今晚學吓你先  發表於 14-2-21 17:58
usausagi  你梗係用「心」跟佢跳喇  發表於 14-2-21 14:16
ka_kelly55    發表於 14-2-21 12:13
whywhite22  睇下就輕,勁  發表於 14-2-21 12:05
柏架山莊    發表於 14-2-21 11:43
ninjarabbit    發表於 14-2-21 11:34
esmehouse    發表於 14-2-21 11:30
961123    發表於 14-2-21 11:17
super888    發表於 14-2-21 11:12
wcpcelia    發表於 14-2-21 10:26
丁丁aunty  我成日都問我男人睇下會唔會瘦.......真係work o架????  發表於 14-2-21 10:00
牛牛bb    發表於 14-2-21 10:00
你若盛開, 蝴蝶便來!

水晶宮

回覆:有無人跳鄭多燕, 愈跳愈重 ?

其他時間的飲食呢

少奶奶的身份,丫頭的命...

水晶宮

要介所有零食,甜味飲料,飲食清淡,多蔬菜生果,夜晚介澱粉質同宵夜

少奶奶的身份,丫頭的命...

翡翠宮

+3金熱血 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我睇鄭多燕咋,但我輕咗

原帖由 超級特務 於 14-02-21 發表
我睇鄭多燕咋,但我輕咗

重新起步,為未來努力

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

超級特務 發表於 14-2-21 09:53
我睇鄭多燕咋,但我輕咗
咁犀利!

funnyukyuk    發表於 14-2-21 11:54

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係咪M 到呀?

子爵府

如果自己都覺得有線條, 肌肉FIRM 咗就恭喜妳! 因為鄭都有講叫人跳初期唔好睇磅數, 因為肌肉會比脂肪重, 而肌肉會幫助燃燒脂肪, 所以重咗係正常。妳去書局睇吓佢本書有講

男爵府

做完運動最好隔兩個鐘先食野,最好唔好食,早d食晚飯,之後做運動,沖涼訓覺,好work。

waiwaiwongwww  good concept  發表於 14-2-21 18:37
兔仔得媽    發表於 14-2-21 10:05

公爵府

BK Milk勳章

回覆:有無人跳鄭多燕, 愈跳愈重

唔係卦?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

跳完食野,死得

珍珠宮

環保接龍勳章

回覆:QQ70 的帖子

佢本書話脂肪轉化做肌肉係會重左,睇線條唔好睇磅數。之前為結婚減肥,跳鄭多燕同用宇宙減肥法好work,但要戒口戒得好清。

人生本是苦

男爵府

我重左!不過拜拜肉吾見左,pat pat firm 左!

funnyukyuk    發表於 14-2-21 11:55
藍眼  你跳邊PART可冇咗拜拜肉?  發表於 14-2-21 10:28

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我跳咗1個月,每星期5-6日,跳45-60分鐘,輕咗少少,條腰幼咗,d肉實咗d,不過肚腩,call機肉,巨pat,肥脾仍然喺度。 但我明顯地食少咗嘢,夜晚唔食澱粉質

要繼續努力,我希望4月尾同c6去旅行可以回復未生前fit爆身型

funnyukyuk   我都係, 下個月就去旅行啦  發表於 14-2-21 11:55

男爵府

我跳左2星期,跳一個round,休息十分鈡,用大約兩個鈡跳三個round,每日都係咁跳,食量冇減到,仲要清埋過年d朱古力餅同金莎,開頭我都係愈跳愈肥,但而家開始減到磅,今朝食完早餐磅過,輕左2磅!
要減得快,我諗一定要配合飲食,我清哂d賀年禮盒,我相信一定會減得快d囉!
加油呀!

男爵府

畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

佢解釋了n次啦,重係因為脂肪同肌肉的分別而影響
幸福沒有捷徑 只有經營

禁止訪問

水晶宮

引用:我跳左\"紅帽\"+成個月,+一星期跳4-5次,+每

原帖由 QQ70 於 14-02-21 發表
我跳左"紅帽" 成個月, 一星期跳4-5次, 每次半個鐘, 最近上磅, 我嚇左一跳, 由157磅變左165磅 ???
我無 ...
肌肉係重過脂肪架喎,身型slim咗,着衫好睇咗咪得囉

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至