懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

我好怕痛架.....如果嗅左係咪會無咁痛哩?

同埋想問下屯門醫院有無得"嗅笑氣"架??

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 happy_yuenyuen 於 07-7-24 15:56 發表

係~不過好多人話無乜用
連麻醉師都話喊到10-30%
應該間間医院都有

禁止訪問

複式洋房

原文章由 happy_yuenyuen 於 07-7-24 15:56 發表

我係威記生,個姑娘話係就到最痛果下嗅,我個人認為就到時間到最痛果下嗅就真係冇咁痛(但我真係好大leg嗅,嗅到highhigh地,可能大leg過頭) ,我諗間間到有既,屯門醫院我朋友係幾個月前生都有 .個機籃色的,要囉住來嗅...

[ 本文章最後由 細細寶 於 07-7-24 17:40 編輯 ]

男爵府

畀面勳章

我淨係"嗅笑氣"就生左亞b,嗅笑氣真係high high地,我high到淨係聽到人聲,見唔到人(一係見到幾個影-同一個人),不過真係無咁痛,埃左3粒鐘終於生左亞b(都唔洗剪):mrgreen:
我朋友係屯門醫院無得"嗅笑氣"架!!(唔知係唔係多人得濟... )

洋房

我係o係屯門醫院催生,佢有笑氣聞,但唔係人人都有,可能我叫得太大聲,佢有俾我聞,但我隔離果個乜都冇...不過聞笑氣對我幫助唔大,我一樣覺得勁痛,不過你不停咁索,會有d暈暈地o既感覺

大宅

HIHI

原文章由 ellen0610 於 07-7-24 19:40 發表

我係o係屯門醫院催生,佢有笑氣聞,但唔係人人都有,可能我叫得太大聲,佢有俾我聞,但我隔離果個乜都冇...不過聞笑氣對我幫助唔大,我一樣覺得勁痛,不過你不停咁索,會有d暈暈地o既感覺

我自己覺得無咩用

子爵府

笑氣係吸入後 10-20 秒先開始止到痛.
如果到痛先吸, 就作用不大.

我生兩個都有聞. 第一次唔識, 吸到勁暈 + 個鼻都差 d 損埋,
人又變得唔理智.

生第二個有經驗, 子宫一收縮就聞定先. 好有效.
止痛針都有打, 但覺得唔係好止到痛喎!
(可能唔打仲痛得勁), 都算幫到少少.

大宅

原文章由 fw9166 於 07-7-24 10:54 發表

我淨係"嗅笑氣"就生左亞b,嗅笑氣真係high high地,我high到淨係聽到人聲,見唔到人(一係見到幾個影-同一個人),不過真係無咁痛,埃左3粒鐘終於生左亞b(都唔洗剪):mrgreen:
我朋友係屯門醫院無得"嗅笑氣"架!!( ...

完全認同呀!!!!我都係咁. 痛左...成晚到朝早..一痛就不停咁聞...嚇到個姑娘即刻走埋黎唔比我聞...但佢竟然唔夠我大力

大宅

原文章由 yan1014 於 07-7-24 21:24 發表

完全認同呀!!!!我都係咁. 痛左...成晚到朝早..一痛就不停咁聞...嚇到個姑娘即刻走埋黎唔比我聞...但佢竟然唔夠我大力

我都係呀 不過我係痛到係咁叫 先比我聞
咁未大力索囉~又係真會high high地架..
又係只係聽到人聲睇唔到人哈哈~
跟住仲要比人鬧"太太你聞咁多點生呀"
大佬第一次生點知聞幾多呀 係痛就大大力索架啦..

珍珠宮

畀面勳章

對我黎講冇乜用. 我只係覺得wing wing地, 唔知係咪因為wing wing地而忘記左痛. (好似人地索K)?!

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

第一胎姑娘話有好多個鐘先生得出,聞笑氣未必頂得到,所以建議我打埋止痛針
第二胎到六度,姑娘就遞比我叫我聞笑氣,真係索到好wing,但呢胎就無需打針

複式洋房

原文章由 Teresa 於 07-7-24 23:18 發表
對我黎講冇乜用. 我只係覺得wing wing地, 唔知係咪因為wing wing地而忘記左痛. (好似人地索K)?!

:D :D ...我都覺冇咩用囉 小小wing咁

男爵府

好媽媽勳章

oh~~原來唔係人人都有得吸架....:cry:
咁我都叫太聲d先....但又驚比姑娘鬧喎~~
幫助唔大架??
咁都係靠自己架~

原文章由 ellen0610 於 07-7-24 19:40 發表

大宅

吸左會唔會好暈架? 我最怕暈........

大宅

係好暈......
奇實唔係冇用,係你一野痛過一野先覺得冇用姐

原文章由 kelly_0404 於 07-7-25 10:23 發表
吸左會唔會好暈架? 我最怕暈........

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至