自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

好媽媽勳章

子爵府

牛年勳章

希望佢可以大步攬過.
:-| :-| :-|

大宅

其實我覺我佢應該係無得救果隻,睇報紙見佢個肚勁發大,之前又勁瘦,不過我覺得欣兒都大個女,有好多野都會take care到,雖然阿肥係有大把錢,我都明白佢好擔心欣兒,不過有時好難講,如果欣兒唔係成日都要入娛樂圈做明星,唔係一日到黑都係度發埋d明星夢,阿肥都唔會咁擔心啦

原文章由 maymay1037 於 07-7-25 11:41 發表
肝癌肥肥,末期掙扎:-( :-( :-( :-( :-(

水晶宮

畀面勳章

雖然唔係咁鍾意佢,但係由細個開始睇親電視都見倒佢,知佢咁情況都有d心酸 :-( :-( :-(

大宅

欣宜都好孝順呀,如果佢阿媽真係死左,就無人撐佢架啦...

大宅

肥肥這個開心果形象深入民心這些年陪著香港成長為香港人帶來歡樂,想不到會受病魔折磨這種痛苦:-( :-( :-(

伯爵府

希望這個開心果冇事~

禁止訪問

水晶宮

呢一扙不樂觀了.....!!:-( :-(

原文章由 alleeckw 於 07-7-25 11:54 發表
希望這個開心果冇事~
自由太多會令世人失去平衡

珍珠宮

唉, 又係肝問題, 不過睇雜誌, 佢個樣真係又瘦同面黃肚脹脹 , 希望佢過得充實同開心啦.

侯爵府

畀面勳章

希望佢吉人天相啦...........

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Hope she will get well soon....

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

:cry: :cry: :cry: :cry:

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咁快講到咁喇...
不過之前見到佢...肚好大好脹但個人...d手手腳腳好瘦好瘦...
我諗...日子唔會太耐~

最希望係欣宜...要大個女...第日真係冇咩人咁鍚佢喇我相信~

其實佢2個都好慘~不過因為2個都太自大了...其實佢地真係幾慘...

大宅

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
我的BB要健康快樂成長﹗ :-D :-D :-D :-D :-D

複式洋房

原文章由 maymay1037 於 07-7-25 11:41 發表
肝癌肥肥,末期掙扎:-( :-( :-( :-( :-(

不過睇肥肥個樣真係變左好多呀...瘦左成個碼

禁止訪問

伯爵府

講真, 我唔係咁信3週刊既報導, 睇番之前佢地成日做封面既新聞有d都係假既, 我信新地多d

侯爵府

原文章由 smilejuju21 於 07-7-25 11:54 發表
肥肥這個開心果形象深入民心這些年陪著香港成長為香港人帶來歡樂,想不到會受病魔折磨這種痛苦:-( :-( :-(

同感!!

別墅

:cry: :cry: :cry:

原文章由 EVA222 於 07-7-25 11:54 發表
欣兒暫停學業應該有苦衷,末期好難有轉機,希望唔好去得咁辛苦.

首頁

尾頁

跳至