跳至

首頁

尾頁

洋房

今日係細粒丁(樂兒)舊曆生日! 樂兒婆婆今朝話: 樂兒今日至叫足一歲! 啦,晚...

BK非非常常肚餓,食哂我d字,咁點算好?!
Post 左好多次都唔得,有物解救?? Help!

[ 本文章最後由 細粒丁 於 07-7-27 22:54 編輯 ]

洋房

今日係細粒丁(樂兒)舊曆生日! 樂兒婆婆今朝話: 樂兒今日至叫足一歲! 啦,

洋房

再Post,都唔得....:-( :-( :-(

大宅

post咩呀!

樂兒
生日快樂!!

[url=http://lilypie.com][/url

大宅

樂兒
生日快樂 ,妳講完先記得,原來Hayden昨天舊歷生日.

男爵府

畀面勳章

樂兒,生日快樂~
你係咪講左d"禁語"呀??

洋房

原文章由 petpang 於 07-7-27 23:01 發表
post咩呀!

樂兒
生日快樂!!

===
Pet, 可唔可以幫我post呀? I will PM u...
===

今日係細粒丁(樂兒)舊曆生日! 樂兒婆婆今朝話: 樂兒今日至叫足一歲! 啦,

大宅

細粒丁

check pm

[ 本文章最後由 petpang 於 07-7-27 23:44 編輯 ]

洋房

日係細粒丁(樂兒)舊曆生日! 樂兒婆婆今朝話: 樂兒今日至叫足一歲! 啦,晚cook隻雞eat啦!
Hee Hee…好開心咁,我地今日又買左個蛋糕仔同樂兒慶祝. 今日之前, 樂兒已經切左三個蛋糕仔勒!提前同朋友仔切左一
個;跟住係爺爺GrandMum屋企又切左一個;新曆又係公公婆婆屋企再切多一個(仲有紅雞蛋添!) 今日又又又切個啊 !!!!

每次唱生日歌時,樂兒都會眼定定咁望住我地, 跟住就開始微笑,最後樂兒會一齊拍拍手,望住
樂兒又緊張又開心既表情,諗起都會“會心微笑”:loveliness: :loveliness: :loveliness: !!!

樂兒舊曆生日快樂!!同時都祝 siu yin(clkm55855), kwan ho(minamina), Henrik(juniorli) & jodie (趴地熊) 舊曆生日快樂!!
Joe,明天louis舊曆生日,louis舊曆生日快樂!!!
仲有…都預祝未到舊曆生日爸爸媽媽,可以考慮一下…慶祝一番!仲可以補番一d未做或唔記得做既...(好似我地今朝就補番兩封利是比女女,利利是是嘛!新曆生日唔記得左!)

[ 本文章最後由 細粒丁 於 07-7-28 13:47 編輯 ]

大宅

原文章由 細粒丁 於 07-7-28 00:05 發表
今日係細粒丁(樂兒)既舊曆生日! 樂兒婆婆今朝話: 樂兒今日至叫足一歲! 好啦,今晚cook隻雞eat啦!
Hee Hee…好開心咁,我地今日又買左個蛋糕仔同樂兒慶祝. 今日之前, 樂兒已經切左三個蛋糕仔勒!提前同朋友仔切左 ...

post到la!
我都忘記左紅雞蛋tim

洋房

Post 到勒…終於參透個中原因… 原來獅子仔媽媽講得對…我用左d禁語包括個湯雞個湯字,Grand Mum既中文,加左個口…攪左成晚.. 樂兒舊曆生日都過埋,唔梗要啦…

Louis, 到你勒..生日快樂 !!

[ 本文章最後由 細粒丁 於 07-7-28 00:26 編輯 ]

男爵府

係呀,唔該晒winnie ee~
louis都到啦!!!!!!
原文章由 細粒丁 於 07-7-28 00:25 發表
Post 到勒…終於參透個中原因… 原來獅子仔媽媽講得對…我用左d禁語…包括個”湯雞”個湯字,Grand Mum既中文,同 ”既”加左個口…攪左成晚.. 樂兒舊曆生日都過埋,唔梗要啦…

Louis, 到你勒 ...

大宅

醒目開學勳章

樂兒媽,

我都唔知道琴日係jodie 既舊曆生日添!無同佢慶祝呀:cry:
終於俾我搵到個靚女係同jodie同一日生日喇!

原文章由 細粒丁 於 07-7-28 00:05 發表
今日係細粒丁(樂兒)既舊曆生日! 樂兒婆婆今朝話: 樂兒今日至叫足一歲! 好啦,今晚cook隻雞eat啦!
Hee Hee…好開心咁,我地今日又買左個蛋糕仔同樂兒慶祝. 今日之前, 樂兒已經切左三個蛋糕仔勒!提前同朋友仔切左 ...

首頁

尾頁

跳至