想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

各位姊妹, 請問你地識唔識有個叫何永超嘅西醫, 診所係中環太子大廈, 聽講佢唔錯, 好似吳君如同雷林靜怡想生BB都係睇佢, 我朋友叫我試下睇佢, 但係又有朋友叫我睇周永, 請你地比下意見我, 我該睇邊個好呢??? 我等左接近兩年都無法Bingo, 想睇下西醫, 希望我會生個鼠BB......Thanks!!

民房

何永超係專業不育醫生, 但周永只不過是普通婦產科醫生, 我朋友睇左周永一年都唔得.

原文章由 Airam 於 07-7-28 15:50 發表
各位姊妹, 請問你地識唔識有個叫何永超嘅西醫, 診所係中環太子大廈, 聽講佢唔錯, 好似吳君如同雷林靜怡想生BB都係睇佢, 我朋友叫我試下睇佢, 但係又有朋友叫我睇周永, 請你地比下意見我, 我該睇邊個好呢? ...

別墅

原文章由 Airam 於 07-7-28 15:50 發表
各位姊妹, 請問你地識唔識有個叫何永超嘅西醫, 診所係中環太子大廈, 聽講佢唔錯, 好似吳君如同雷林靜怡想生BB都係睇佢, 我朋友叫我試下睇佢, 但係又有朋友叫我睇周永, 請你地比下意見我, 我該睇邊個好呢? ...

何醫生幾出名仲好多人睇佢, 所以佢 d 新症排到9 個月至有得睇. 如果你唔心急可以掛下既. 但佢而家 d 新症會係第一次見完客人之後, 就會 pass 去俾佢的 徒弟. 而佢的徒弟我有朋友睇完之後都無信心再睇, 一定要睇番 何醫生, 講真何醫生真係幾好既. 你會睇到佢就算出面有好多症等緊佢都唔會拿拿林睇完就收錢. 相信好弦人都會讚佢的.

而周永我就唔知啦.

別墅

多謝你地的幫忙!!
我其實好心急想有BB, 因為我已經36.5歲, 我老公都42歲, 結左婚差不多兩年, 到依家都無消息, 舊年年尾睇中醫, 但係我唔係好夾佢, 身子仲好似差左, 所以由3月開始我就咩都無做, 一直到依家, 我想睇西醫, 但係又唔知邊個好, 邊個會快d, 我唔想拖咁耐?
我朋友話周永都ok, 佢家姐三年幾都無, 睇佢幾次就中左, 個BB依家已經三歲! 其實我想知仲有無其他好醫生, 又可以睇快d, 如果要等一年半宰先睇到第一次呀! 我驚我到40歲都未得,咁就無希望LA!

大宅

原文章由 Airam 於 07-7-30 14:19 發表
多謝你地的幫忙!!
我其實好心急想有BB, 因為我已經36.5歲, 我老公都42歲, 結左婚差不多兩年, 到依家都無消息, 舊年年尾睇中醫, 但係我唔係好夾佢, 身子仲好似差左, 所以由3月開始我就咩都無做, 一直到依家, 我 ...

Airam,
我知道何永超係好好既不育科醫生.但我知道新症要排一年.
以你既年紀,我提議你係睇其他醫生啦.因為年齡係女性生育既"頭號殺手"亦冇得醫.何永超醫生係好,但係都唔能夠令你年籬逆轉.e度有好多姊妹睇董曉芳醫生(排到一月),周美仙醫生(排到9月).好既醫生一定耍排.你自己唸下啦.

大宅

原文章由 Airam 於 07-7-30 14:19 發表
多謝你地的幫忙!!
我其實好心急想有BB, 因為我已經36.5歲, 我老公都42歲, 結左婚差不多兩年, 到依家都無消息, 舊年年尾睇中醫, 但係我唔係好夾佢, 身子仲好似差左, 所以由3月開始我就咩都無做, 一直到依家, 我 ...

AIRAM,

我同你CASE一樣 ,因為我年齡同你一樣 , 連老公年齡都一樣 . 我今年年頭BOOK何E生 , 都要排到出年1月尾.而DR TONG要排到12月.,你可先BOOK了DR HO先 ,在你等緊時間找一個比較排得快的E生 , 先CHECK了你兩公浪身體有沒有問題先或做IUI , 第時睇DR HO 可以慳時間.
JO JO PIG

大宅

同意,
先排何e生,再找其他e生做。

首頁

尾頁

跳至