自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

唔識搞! 可唔可以教吓我?

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 chanwyf 於 07-7-31 15:25 發表
唔識搞! 可唔可以教吓我?

自己...就click版面頂頂既[Hello chanwyf !]...入面有個[我的主題及回覆]....朋友....就要去佢個[個人空間]先得喇...

www.baby-kingdom.com/? + 佢bk既uid(大頭相下面)

而你自己既個人空間係....

www.baby-kingdom.com/?14962

:)

複式洋房

貝貝,

sorry唔係好明, 以前係朋友列表內一clickcheck朋友既post, 現在點去佢哋既個人空間呀? 係咪要search到佢哋既名, 先可以搵到佢哋uid呀? 咁麻煩既?!

原文章由 貝貝 於 07-7-31 15:31 發表

自己...就click版面頂頂既[Hello chanwyf !]...入面有個[我的主題及回覆]....朋友....就要去佢個[個人空間]先得喇...

www.baby-kingdom.com/? + 佢bk既uid(大頭相下面)

而你自己既個人空間係....

...

大宅

多謝貝貝教路, 而家明白晒了!

chanwyf, 如果想看你朋友的UID, 去番”好友列表”,咪可以找回他們的UID 編號law, 明嗎?

原文章由 chanwyf 於 07-7-31 17:19 發表
貝貝,

sorry唔係好明, 以前係朋友列表內一click就check朋友既post, 現在點去佢哋既個人空間呀? 係咪要search到佢哋既名, 先可以搵到佢哋既uid呀? 咁麻煩既?!

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

貝貝,

Thanks and understood now!

:D :D :D

首頁

尾頁

跳至