家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

屋企個雪櫃要換,

請問大家知唔知樂聲牌好唔好用呢 ?

我睇中左佢果隻 NR-B282G 276升容量

賣 $2800 ... 大家有冇用過呢 ???

大宅

原文章由 monkeyyyy 於 07-8-2 07:37 發表
屋企個雪櫃要換,

好多年前用過National, 覺得機身好熱.而家用緊Fisher Parkel,覺得唔錯,已經6年,重好凍.

男爵府

原文章由 monkeyyyy 於 07-8-2 07:37 發表
屋企個雪櫃要換,

第一個樂聲雪櫃用左差唔多15年, 而家呢個用左6年. 屋企仲有個Hitxxxx, 覺得樂聲好d, 機內溫度凍得均勻, 機身唔熱.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我屋企做緊 National 都 7 年..都仲好凍..
機身唔熱..
我黎緊搬新屋都換樂聲牌3層雪櫃..

原文章由 Billion 於 07-8-2 09:40 發表

好多年前用過National, 覺得機身好熱.而家用緊Fisher Parkel,覺得唔錯,已經6年,重好凍.

大宅

今日去左銅鑼灣行下,
諗著睇下雪柜 d 實物啦,
點知間間電器舖都放好少款出黎,
終於我都係去 sogo 10/F 既
panasonic 專門店先見得齊佢既雪柜,
跟著睇埋日立, 聲寶, 東芝, 三菱 ... etc

最後我都係決定左買 panasonic
NR-B282G 嚕, 多謝咁多位既意見啦 !!

大宅

好媽媽勳章

我都訂左呢部,未送貨,因為間屋仲裝修緊。我鍾意佢反傳統呀....

大宅

原文章由 giantkid 於 07-8-4 23:47 發表
我都訂左呢部,未送貨,因為間屋仲裝修緊。我鍾意佢反傳統呀....

呢個 model 比消委員評級為
最高既雪柜之一呀 !!
但係我都唔知佢幾時有貨呀 !!!
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

好媽媽勳章

我應該早過你訂呀,我其實有貨架啦,不過叫人keep 住,因為我未入伙,個廚櫃未攪惦。

首頁

尾頁

跳至