家庭理財

跳至

子爵府

2019勳章

:cry: DOWN

大宅

我賺左個d無晒 ~

[ 本文章最後由 mangtau 於 07-8-2 17:55 編輯 ]

禁止訪問

大宅

659搵唔返咩 ?

原文章由 ha8mo 於 07-8-2 17:55 發表
我有一隻PK股
買入咁耐就不停跌
連家鄉都未掂過
已經累積蝕去約13000

禁止訪問

複式洋房

聽電台訪問任總, 佢話咁ge 情況只是調整. 無損香港結構. 我都係摸頂入o左一手656 :-( :-( :-( ............又係一入就跌 希望佢真係"福星" 啦. :( :( :(
:-) :-D

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我咪係有隻股投資錯誤係度蝕,我都想趁低買但冇$$,眼 見無得執返要蝕, 我都好down,個市何時會上

大宅

$$快d返

別墅

手上全部跌,不過心情沒甚麼,唔哂點留意果市,去左行街,食野~~~當休息下!

大宅

2019新春慶豚圓

我夠有幾隻股一坐十年咯 , 咪又係咁過:lol :lol
我成日都亞Q咁同自己講: 咪當擺定期囉, 不過衰在無息咁囉

男爵府

agree~~
原文章由 familychan 於 07-8-2 23:39 發表
手上全部跌,不過心情沒甚麼,唔哂點留意果市,去左行街,食野~~~當休息下!
[

子爵府

:-( :-( :-( :-( me too

男爵府

可能我真係唔應該玩股票,上次又係買2628at $27,大市即drop 到處17-18,過到今年先上但係30沽出,其後已上到處33:tongue: :tongue: , 今次又係$17 買1800,而家drop到無眼睇

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

yes~ the same. 交左超昂貴既學費
原文章由 edelwise 於 07-8-2 23:47 發表
我夠有幾隻股一坐十年咯 , 咪又係咁過:lol :lol
我成日都亞Q咁同自己講: 咪當擺定期囉, 不過衰在無息咁囉

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 KATRINE 於 07-8-3 14:54 發表
可能我真係唔應該玩股票,上次又係買2628at $27,大市即drop 到處17-18,過到今年先上但係30沽出,其後已上到處33:tongue: :tongue: , 今次又係$17 買1800,而家drop到無眼睇

唔怕, 睇長線

伯爵府

o甘睇,最後你隻2628都賺$離場,1800可能一樣呢.....等一等啦!

原文章由 KATRINE 於 07-8-3 14:54 發表

水晶宮

唔見左$20,000
好心痛:-( :-( :-(
希望MONDAY升DD走人la

水晶宮

唉:-(
人地買既就升, 我買就drop
好唔開心, sunday重約左人食buffut,冇咩人機:-( :-(

複式洋房

我咪又係. 人地買復星就日日升, 我一買就即刻跌........ 真係唔老泥. 而家唯有望佢升返D, 便即刻沽出........
:-) :-D

跳至