自由講場

跳至

男爵府

2019勳章

想開始學整蛋糕, 請問有冇邊個牌子的焗爐介紹呀? KenXXXX,
TeXXX... 我見到由HKD500-HKD700-HKD1400-HKD2000. 唔知買邊隻好. 我不需太多功能的. 請俾D意見. 唔該!

仲有, 請問有冇人知邊張 Credit Card 有禮品送焗爐呀?
Thanks!

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

原文章由 manman1126 於 07-8-2 22:24 發表
想開始學整蛋糕, 請問有冇邊個牌子的焗爐介紹呀? KenXXXX,
TeXXX... 我見到由HKD500-HKD700-HKD1400-HKD2000. 唔知買邊隻好. 我不需太多功能的. 請俾D意見. 唔該!

仲有, 請問有冇人知邊張 Credit Ca ...

我都想買焗爐呀, 有無人有好提意呀??

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

去實惠行吓, 買大陸牌子平好多元300 有交易.

原文章由 801 於 07-8-3 13:21 發表
我都想買焗爐呀, 有無人有好提意呀??

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

原文章由 clpapa 於 07-8-3 13:34 發表
去實惠行吓, 買大陸牌子平好多元300 有交易.

大陸牌子?? 安唔安全架???

子爵府

d34~

珍珠宮

價錢平既可以買"忠臣", "土豆"(好似係台灣/大陸牌子), $300左右都幾好用.

貴既就Delonghi (意大利造), $1xxx至$2xxx不等, 視乎功能/大細而定. 另Tefal都有人話ok, 價錢同Delonghi差唔多.

但建議買有獨立調較上,下或上下發熱線同步發熱既功能.

[ 本文章最後由 monmonpupu 於 07-8-4 00:20 編輯 ]

男爵府

2019勳章

唔該各位呀!

請問 "二德惠" 係邊? 唔好意思, 我係新手學整蛋糕, 所以唔係好知!

跳至