在職全職

跳至

大宅

睇唔到la...嚟呢到la....

suki...等你坐完月整比你食吖...我屋企有雪糕機吖...

男爵府

原文章由 girahei 於 07-8-3 01:09 發表
睇唔到la...嚟呢到la....

suki...等你坐完月整比你食吖...我屋企有雪糕機吖...

雪糕你都識整! 講到整食得嘅嘢,你真係勁!
你識唔識整芋頭味,我最like呀!:loveliness:

[ 本文章最後由 TSZYUI 於 07-8-3 11:38 編輯 ]

男爵府

原文章由 TSZYUI 於 07-8-3 11:35 發表

我都鍾意食嫁!!!!!!!記得整埋我果份呀!!!!

你老公呢排好似正常返咁喎!!!!!
佢o地去長龍呀???我好想去呀!!!!好多野玩呀!!!!
我個仔,依家成日唔訓覺,佢傻嫁!!!最少都要等suki坐完月先見到lu.......因為黎緊係舊曆7月呀!!!我唔敢同佢周圍去呀嘛!!!!

suki
食糖尿餐都好悶嫁喎!!!乜都無得食....................

cheey媽
你入黎吹兩句,講o的笑話我听o下,我又悶怕,又掛住你呀!!!

yoko
咁快就低喇你個b..........點解我果時個b唔低嫁呢???????唔怪之得我要屙足2個鐘喇!!!!:-( :-(

男爵府

原文章由 pomuimui 於 07-8-3 12:31 發表

我個仔,依家成日唔訓覺,佢傻嫁!!!最少都要等suki坐完月先見到lu.. ...

又唔会悶嘅,係冇得食飽d同唔食得0食囉!:cry:

男爵府

我入到黎,你又咁快走人,點吹呀?? 我尋日去蝴蝶灣游水整傷雙腳(個度好多石頭. ),宜家養緊傷. 真係唔好彩,一去到就中招~~. .
原文章由 pomuimui 於 07-8-3 12:31 發表

我個仔,依家成日唔訓覺,佢傻嫁!!!最少都要等suki坐完月先見到lu.. ...
幸運星CHERRY BLOG

男爵府

收 錢 送 少 主 供 人 淫 辱
印 傭 被 控   受 害 姊 妹 花 僅 3 歲 5 歲

一 名 印 尼 女 傭 負 責 照 顧 一 對 3 歲 及 5 歲 的 小 姊 妹 , 她 涉 嫌 每 次 收 受 一 名 在 兒 童 遊 樂 場 任 兼 職 的 17 歲 員 工 200 至 500 元 報 酬 , 將 小 姊 妹 帶 往 遊 樂 場 , 任 由 該 員 工 在 房 間 內 肆 意 侵 犯 她 們 , 包 括 將 細 小 硬 物 插 下 體 , 小 姊 妹 於 16 個 月 內 , 涉 慘 遭 侵 犯 達 20 多 次 , 直 至 姊 姊 上 周 向 父 親 訴 苦 , 事 件 才 曝 光 。

男爵府

原文章由 TSZYUI 於 07-8-3 13:56 發表

又唔会悶嘅,係冇得食飽d同唔食得0食囉!:cry:

咁都慘喇!!!!!

男爵府

原文章由 kwaiyau12 於 07-8-3 15:07 發表
收 錢 送 少 主 供 人 淫 辱
印 傭 被 控   受 害 姊 妹 花 僅 3 歲 5 歲

一 名 印 尼 女 傭 負 責 照 顧 一 對 3 歲 及 5 歲 的 小 姊 妹 , 她 涉 嫌 每 次 收 受 一 名 在 兒 童 遊 樂 場 任 兼 職 ...

嘩..........咁變態嫁.........咩人黎嫁, 得果幾歲人仔,佢都可以咁樣對佢,死o左去喇!!!

男爵府

原文章由 pomuimui 於 07-8-3 17:25 發表

咁都慘喇!!!!!

所以咪想佢快d出黎囉!
你星期一係咪出黎呀?

男爵府

原文章由 TSZYUI 於 07-8-3 18:29 發表

所以咪想佢快d出黎囉!
你星期一係咪出黎呀?

應該會出囉!!!但夜晚唔會食飯囉∼!因為仲係咩都唔食得,不過有人听日會去,睇o下佢情況點樣先..........

男爵府

呢0的人直頭變態喇. 所以話小朋友都係自己湊返最好,我真係咩人都信唔過~~
原文章由 pomuimui 於 07-8-3 17:27 發表

嘩..........咁變態嫁.........咩人黎嫁, 得果幾歲人仔,佢都可以咁樣對佢,死o左去喇!!!

大宅

原文章由 TSZYUI 於 07-8-3 11:35 發表

我只係識整生果味咋...等我得閒試吓整....

大宅

你去迪士尼咁貴都會去ge~我家姐有個fd晌入面做可以半價就住到喇~不過我都覺得唔係好值姐

大宅

星期一我都想去呀~不過老公星期二先放早因為6299可能過黎打bird~所以唔知會唔會去到呢?

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

哦~原來您地開左part 3 ,等我仲0係part 2打咁大段野~

我地今次個"團"可以用平,靚,正黎形容~
因為唔使住hotel已經平左好多,
同埋我地住果度都ok 舒服,又有supermarket,food street,
又可以cooking所以算搞掂晒d bb既野食~
第一天到步,我地去左睇馬戲,需然中途津津同朗朗開頭有d 驚,而且又要餵佢地食野,但總算個show 都算好睇~!
第二日,我地去左水上樂園游水,朗朗開頭驚驚地~但後來就好踴躍咁玩水,津津就咋d ..一路都驚唔敢坐鴨仔,係後尾浸耐左先敢玩下~朗朗好醜怪,後來賴左poo poo ,好彩果時我地都差唔多走...佢冇在水中留下"記念品"~
不過下次都唔會再去呢個水上樂園lu~一來佢非常之user friendly.....個dressing room 同locker 係分開架...勁唔方便....同埋我地湊住bb根本咩水上活動都玩唔到...$130張飛,嘥晒啦~~去我地住果個club house 游好過~
第三日,我地d 大人真係帶住極疲累既身軀出發囉~~
我地去左動物園,其實都ok 多動物睇...又係行得唔係好甘...不過可能之前已經勁攰所以我地都行唔晒就走左lu~

我地計過~兩個人用左$1200左右,咁四個人即係$2400到啦~(車+住+食+玩+雜項)....三日兩夜,都算抵架啦~

喂~~下次我地可以組隊再去過喎...哈哈~
愛是恆久忍耐......

大宅

今日玩到好累...而家我老公沖緊涼...year又瞓咗...等陣rehersal...呵呵呵...

ching: 貴就貴咗d...不過算la...我老公好難得攞到假...

星期1點吖...電聯吖...

大宅

原文章由 girahei 於 07-8-5 01:44 發表
今日玩到好累...而家我老公沖緊涼...year又瞓咗...等陣rehersal...呵呵呵...

ching: 貴就貴咗d...不過算la...我老公好難得攞到假...

星期1點吖...電聯吖...

最緊要開心姐~你去到無rehersal咩 ~返到屋企又汁多濟咁happy
星期一我去唔到喇~今日問左6299星期二會黎呀~所以老公就唔到放早~佢都話如果我想去既話就用星期5果日調~因為佢今個weeks係2,5放早~但佢調左既話就要連續6日ot~我怕佢太辛苦~你都知佢無假放架喇~為有下次啦~希望下次可以就到~你地行得開心d買多d嘢呀

大宅

原文章由 新紮媽媽 於 07-8-4 13:16 發表
哦~原來您地開左part 3 ,等我仲0係part 2打咁大段野~

我地今次個"團"可以用平,靚,正黎形容~
因為唔使住hotel已經平左好多,
同埋我地住果度都ok 舒服,又有supermarket,food street,
又可以cooking所以算搞 ...

哇...咁抵 不過都唔知幾時有我份喇~但真係好抵玩仲便過過澳門呀

大宅

我同個女病左1個weeks喇~阿妹睇過2次e生都唔好~佢仲好多痰同鼻涕~都好似唔好咁ge~我就睇左1次就無再睇lu~睇黎都好似無咩用~d藥一d威力都無費事side錢~個女都唔知要病到幾時~又唔願食嘢又扭計~不過佢好就好再肯食藥~我諗佢應該要睇多1次~小朋友病真係好麻煩

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

原文章由 ching1321 於 5/8/07 02:14 AM 發表

哇...咁抵 不過都唔知幾時有我份喇~但真係好抵玩仲便過過澳門呀

今日知道張柏芝生左..咁即係意味着suki&yoko個b都差唔多出世啦~
愛是恆久忍耐......

跳至