跳至

別墅

今日恩恩係我張床跌落地、然後即刻帶佢睇E生、好在無事、但係我重好嬲自己、好吾開心好驚:-( :-( :-( :-( :-(
[url=http://www.TickerFactory.com/]

詩 1:2 惟喜愛耶和華的律法,晝夜思想,這人便為有福!

洋房

原文章由 cherrywwc 於 07-8-3 03:12 發表
今日恩恩係我張床跌落地、然後即刻帶佢睇E生、好在無事、但係我重好嬲自己、好吾開心好驚:-( :-( :-( :-( :-(

嬲自己都無用啦.最緊要無下次啦.好痛架

禁止訪問

洋房

醫生都話無事就得啦, 唔好內疚, 下次小心D. 我都成日放WellWell響張床度, 因為多D空間嘛, 然後用好多枕頭圍住. 成日放響張BB床, 佢翻黎翻去成日都撞到個頭紅曬架!

原文章由 cherrywwc 於 07-8-3 03:12 發表

複式洋房

我大部分時間都放BB係地下玩,就算行開也不怕跌倒。 你都試下。

大宅

2019勳章

我係一個好大頭蝦既mami,有一晚我個女係梳化跌左落黎,點知第二日朝朝頭早又係床跌左落黎,個陣我都好驚架,但我知佢識喊我都無咁驚,因為我阿媽話只要佢識喊,無嘔就無事架喇,放心啦,我個女由兩個月開始已經試過好幾次跌到個頭,但touch wood次次佢都喊完就會笑,hehehehehehe:mrgreen:

大宅

前日我個細女都响sofa跌咗落地呀!我都好擔心呀!不過我一抱佢就唔喊,就知佢冇事啦!:lol: :lol:

大宅

原文章由 BEBE913 於 07-8-3 11:03 發表
我係一個好大頭蝦既mami,有一晚我個女係梳化跌左落黎,點知第二日朝朝頭早又係床跌左落黎,個陣我都好驚架,但我知佢識喊我都無咁驚,因為我阿媽話只要佢識喊,無嘔就無事架喇,放心啦,我個女由兩個月開始已經試過好幾 ...

唔係吓話.....
最犀利係你重可以hehehehehe....

大宅

Comatc,

雖然用枕頭圍住可以避免撞到,
但係都要留意d枕頭會唔會焗親阿b

martse

原文章由 comatc 於 07-8-3 10:55 發表
醫生都話無事就得啦, 唔好內疚, 下次小心D. 我都成日放WellWell響張床度, 因為多D空間嘛, 然後用好多枕頭圍住. 成日放響張BB床, 佢翻黎翻去成日都撞到個頭紅曬架!

大宅

唔好怪責自己,以後小人d.
係地下放膠毯,以防萬一.

男爵府

做媽媽要小心d,bb有問題自責時....唔好啦!

原文章由 BEBE913 於 07-8-3 11:03 發表
我係一個好大頭蝦既mami,有一晚我個女係梳化跌左落黎,點知第二日朝朝頭早又係床跌左落黎,個陣我都好驚架,但我知佢識喊我都無咁驚,因為我阿媽話只要佢識喊,無嘔就無事架喇,放心啦,我個女由兩個月開始已經試過好幾 ...
http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

大宅

我都試過比阿B企系地下扶住sofa,維持左兩三秒度,以為佢企到,拿拿聲拎電話同佢影相,點知佢就跌左落地下啦:-( ,我當時都好驚同好嬲自己架,但系一抱起佢就無喊,咁我個心先定返D咋..

大宅

唔好嬲自己啦,意外d嘢唔係你想發生既,bb無事就得啦。
由今日開始要再小心d啦

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

上個禮拜亞B都look左落床,喊到前所未有咁大聲.:-(
我都唔敢同老公講... 佢好緊張ka實 死我.

別墅

原文章由 canies 於 07-8-3 18:24 發表
上個禮拜亞B都look左落床,喊到前所未有咁大聲.:-(
我都唔敢同老公講... 佢好緊張ka實 死我.

canies

我都吾敢講、一定死 :-(
[url=http://www.TickerFactory.com/]

詩 1:2 惟喜愛耶和華的律法,晝夜思想,這人便為有福!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

cherrywwc,

Hi, 係度見到你.
我阿b都試過爭d跌落床, 我依家唔敢放佢自己一個係大床啦.
我媽咪話如果BB跌落床或者我地唔小心整親佢, 就算會俾老公鬧, 都要話俾佢知, 如果唔係, 第時BB有乜事佢會怨你.
我覺得佢講得好o岩, 因為BB老公都有份, 佢一定要知.
我諗佢會體諒卦, 一個人揍b咁辛苦.

大宅

呀 b 剛識反身時 , 我同佢係床玩 , 佢訓係床中間 (仲有 2~3尺先到床邊) , 點知個衰 B 突然轉體 1 周半 , 難道分數係 10 分 (以佢當時來計) , 差小小就趺落床 , 嚇到我死死下 , 以後都唔敢俾佢一個人訓係普通床 :tongue:

洋房

o吾使o吾開心,意外o既o野大家都o吾想,萬事小心啦
小姿係奶奶度都試過係梳化跌落地,而奶奶度地下又係階磚地,搞度塊面打左格仔添(瘀o左)! 我O地三個(老公,奶奶,我)都好o吾開心啊!不過算啦!我O地細個又o米o甘跌跌踫踫。之後我O地係地下放膠毯,真係好好多

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我個仔尋日都係張床碌左落地,嚇到我死咁滯,好彩冇事,如果唔係我都唔知點算好!!:-( :-(
而家真係一步都唔可以行開呀!!

跳至