夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

我發現我老公出面有第2個女人
比我發現他用儲值卡:-( 來打電話比這個女人呀 ,
之前話已經沒有找這個女人 現在我發現他時不時找這人, 我現在是大肚的仲有幾日就生, 大家o華點算.......

[ 本文章最後由 a1maykan 於 07-8-3 06:05 編輯 ]

大宅

a1maykan
你宜家最緊要冷靜d,千萬別傷到自己同bb先,
你c6件事等你生完先慢慢對策,宜家你對c6做咩都會影響到你健康。千萬要冷靜~冷靜

洋房

杜杜 , 你好!!
我睡唔著!!!

原文章由 杜杜 於 07-8-3 06:04 發表
a1maykan
你c6件事等你生完先慢慢對策,宜家你對c6做咩都會影響到你健康。千萬要冷靜~冷靜

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

唔好唸得咁差先, 快d瞓, 你唔瞓, bb都要瞓, 咁樣會影響健康, bb最緊要!!!

男爵府

原文章由 杜杜 於 07-8-3 06:04 發表
a1maykan

我都係咁話,依傢先等呀b出咗世,再等你坐完月調理好個身體先!!!跟住先同c6傾,因為一定唔會係幾日就解決到,可能要3幾個月都唔奇!!!唉........d男人正一pk

公爵府

原文章由 a1maykan 於 07-8-3 05:49 發表
之前話已經沒有找這個女人 現在我發現他時不時找這人, 我現在是大肚的仲有幾日就生, 大家o華點算.......

冷靜d, 而家要以你同bb的身體為重....

複式洋房

你依家乜野都唔好唸, 只係好好安胎, 等 bb 出世先講啦. 保持心情開朗

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

萬事都等bb出世先打算,妳老公既事唔係短時間可以解決

民房

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

等個bb出左世先諗點解決啦, 目前為止, bb最緊要!

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

唔好諗個衰佬d野住,等bb出世坐好個月先.最緊要保持心情平靜,開心先夠人奶餵bb架.而家女人起革命話咁易,慢慢諗q折磨佢啦
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 a1maykan 於 07-8-3 05:49 發表

不動聲色, 慢慢搜集證據, 分佢身家都好

子爵府

我都唔明點解d男人咁自私架 老婆大肚仲出去攪三攪四, 佢有無諗吓老婆幾辛苦生仔呀!

有時女人真係好蠢......好容易會揾個籍口維護頭家原諒個c6, 但d c6就好容易揾個籍口去放棄頭家...所以某程度上女人比男人係有情有意.....一時有感而發!

子爵府

原文章由 miffymiffy 於 07-8-3 16:32 發表

不動聲色, 慢慢搜集證據, 分佢身家都好

絶對讚成呀

大宅

你要冷靜d,而家最緊要係好好保重自己身體,bb最緊要啊,以後慢慢諗,再作打算啦~

男爵府

d男人點解係都要係老婆大肚最需要支持既時候去搞搞陣.

大宅

你現在一定要冷靜!
無錯依件事係令你好大打激,
你宜家最緊要係好好愛惜自己身體、同埋bb,
咩事都等生左bb先講,
你要記住宜家係個c6對你唔住,
激壞自己都係你自己身體同bb,
唔值得!
唔好想太多,
生完先算!
你生完後就上來同我地再作對策。

大宅

我覺得要自己堅強, 愛護自己同個細路, 托賴,唔知我老公有冇搞搞陣, 但我大肚果陣同現在, d家務冇幫過, 大住個肚都係錦做好粗重家務, 又要返工,,預備bb野, 出$又出力,,我個肚成34周, 我c6都搞膽c去5日泰國玩,,我個心好up囉... 所以我當c6臭4, 照顧好自己同細路最緊要...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

恕我直言, 佢咁樣好過份.
原文章由 fannylki 於 07-8-3 17:11 發表 .........,,我個肚成34周, 我c6都搞膽c去5日泰國玩,,我 ...

男爵府

2019新春慶豚圓

顧住自己先最緊要,連自己都唔錫自己,唔通等個死佬?待生了之後再作打算!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
del ... 2 3 4 5