跳至

男爵府

日期:
2008年1月5日 (星期六)

地點:
灣仔合和中心8樓 皇廷大酒樓 龍鳳廳
http://www.kinggroup.com.hk/branch.asp

時間:
早上十時至 下午二時 (1000-1400)

形式:
午餐---筵開 40 席,大人小朋友共 480人

節目:
遊戲、比賽、抽獎、切蛋糕等。

費用:
0601 family 壽星BB 免費,
其他大小同價每位 HK$150

菜單及財務預算:
詳見 http://spreadsheets.google.com/pub?key=phRu35DwzXAe6F89nAJUObA

開始接受報名日期:
2007年8月13日上午9時
開始付款日期: 9月20日

名額:
每位0601 family會員, BB及同行親友共四位,雙生兒則共五位

例如:
1) mrsmcdull: 3A1B (共須繳費$450)
2) liklik: 2A1K1B (共須繳費$450)
3) evawong1210: 3A2B (共須繳費$450)

大會應可容納120個單位一同參加,每圍大慨9位成人/小童加3位壽星仔/女。

********任何問題,歡迎討論********

子爵府

:lol: 唔該哂毛媽

男爵府

呀,差D自己納哂D功勞添....其實個場地係mmmickey搵同傾番來既,所以要多謝思媽先。

原文章由 goofyszesze 於 07-8-3 09:31 發表
:lol: 唔該哂毛媽

珍珠宮

wa...好開心ar,呢次聚會我 & cherry終於都可以參加喇
唔該晒毛媽 & 其他義工媽咪...:lol :lol :lol

大宅

毛媽,

真係太好人,不停為我地籌備活動,真係衷心多謝你

CHIEKO

大宅

wah...we have big party again....exciting and fun...thanks!

男爵府

我都好期待呀,到時生完2nd BB未夠兩個月,我都會以肥嘟嘟嘅樣出嚟同大家見面

不過大家唔駛心急要即刻報名,報名日期係下星期一(13/8) 9:00AM呀!!!:loveliness:

大宅

好野又有 party, 唔該c媽, 毛媽

別墅

唔該哂毛媽 and 思媽!

原文章由 mrsmcdull 於 07-8-3 09:33 發表
呀,差D自己納哂D功勞添....其實個場地係mmmickey搵同傾番來既,所以要多謝思媽先。

別墅

Thanks mrsmcdull &思媽!!

原文章由 mrsmcdull 於 07-8-3 09:33 發表

大宅

that's exactly 蕃茄仔 birthday, thanks so much to 毛媽 and mmmickey. (Hopefully I'm fast enough to register )

大宅

謝謝毛媽不停為我地安排活動, 同埋c媽咁熱心咁幫手, 當然仲要有其他義工媽媽先會攪得成所有活動啦 我真係好開心可以成為呢個family既其中一員

男爵府

原文章由 Veronmac 於 07-8-3 10:08 發表
that's exactly 蕃茄仔 birthday, thanks so much to 毛媽 and mmmickey. (Hopefully I'm fast enough to register )

係喎! 蕃茄仔嘅2歲生日一定好難忘,有咁多auntie, uncle & BBs一齊食蛋糕,唱生日歌

仲係cc, chan328仔仔嘅正日生日添!!!!

[ 本文章最後由 pwypaulina 於 07-8-3 10:19 編輯 ]

大宅

好多謝毛媽,原來真係日理萬機,無時無刻都安排緊0601既節目。
另外,好鐘意個場同地點,無得頂!多謝CC媽,成日同你msn都唔知你做左禁多野,厲害!

男爵府

原文章由 zzerong626 於 07-8-3 10:27 發表
好多謝毛媽,原來真係日理萬機,無時無刻都安排緊0601既節目。
另外,好鐘意個場同地點,無得頂!多謝CC媽,成日同你msn都唔知你做左禁多野,厲害!

多謝毛媽, c 媽!

好心急呀!阿妹唔好出世住呀,等mama報左名先好出黎呀!

大宅

thanks 毛媽,

不過我細佬果日結婚, 我要做大姑奶, 黎唔到 lu... 唯有再等下一次啦

男爵府

黎唔到Lu. 小b都唔知出左世未. 下次先啦.

別墅

咪咁客氣啦毛媽,我都係打個電話之嗎,你出力多d,真係要多謝你才對!多謝毛媽!

男爵府

有媽咪問起,星期六節目咁早開始,可能有些媽咪要返工會來不到。

想借機會也解釋一下: 由去年0505的聚會開始,我選日子是輪著選擇公眾假期 (如060505, 070701),星期六 (如060924, 今次的080105) 及星期天 (如070121),希望輪流迎合不同的會員也可有機會參加聚會。

至於時間則是因應BB年紀及財務預算來決定今次聚會是要吃午餐,而過往多次自助餐聚會,經驗告訴我們圍飯會更易安排食物及跌序。 所以很抱歉為了符合酒樓的要求,節目須要在1000就開始。 如果今次有部份會員未能參予,也希望在日後的活動中見到大家。

禁止發言

跳至