跳至

大宅

Ashley有時會打人,咬人,或者唔小心整痛人,我有時會扮喊,以前佢一見我喊就勁笑,我一路喊佢一路笑,激死我.
點知尋晚佢玩玩吓煮飯仔,揸住個煎pan一嘢band埋我額頭度,勁痛(咁啱band中我額頭嗰粒谷緊嘅暗瘡),咁我又扮喊,佢竟然冇笑,仲好似知錯咁望住我,過多一陣,佢竟然主動錫啖我,我冇理佢繼續喊,佢竟然喊起上嚟,跟住我即刻攬住佢叫佢鍚啖媽媽,再同佢講ashley乖乖,就冇事喇.好開心,ashley真係大個女喇.

大宅

Ashley真係大個女哪 都係時侯要揾男朋友仔,好.....等我介紹個又靚仔,又好仔比Ashley識....................登登登登................
HAyden

原文章由 寶貝BB 於 07-8-3 14:13 發表
Ashley有時會打人,咬人,或者唔小心整痛人,我有時會扮喊,以前佢一見我喊就勁笑,我一路喊佢一路笑,激死我.
點知尋晚佢玩玩吓煮飯仔,揸住個煎pan一嘢band埋我額頭度,勁痛(咁啱band中我額 ...

大宅

Hayden鐘唔鐘意Ashley都未知,呢個亞媽就成日幫佢搵女友.
原文章由 sandyng 於 07-8-3 14:18 發表
Ashley真係大個女哪 都係時侯要揾男朋友仔,好.....等我介紹個又靚仔,又好仔比Ashley識....................登登登登................
HAyden

大宅

Ashley咁靚女,個個見到都鐘意哪:loveliness: :loveliness: 個亞媽就鐘意啊!個仔要聽亞媽話

原文章由 寶貝BB 於 07-8-3 14:24 發表
Hayden鐘唔鐘意Ashley都未知,呢個亞媽就成日幫佢搵女友.

大宅

小心Hayden第日話你專制.....
原文章由 sandyng 於 07-8-3 14:27 發表
Ashley咁靚女,個個見到都鐘意哪:loveliness: :loveliness: 個亞媽就鐘意啊!個仔要聽亞媽話

男爵府

hahaha. sandy想做99喇~

louis都係咁.....
我有時扮喊佢唔理我......自己玩......
有次真喊,我唔開心.....流晒眼淚......
佢即刻撲埋黎攬到勁實..... 仲伏响我膊頭好爹咁.....
隻手一路拍我背脊............
原文章由 寶貝BB 於 07-8-3 14:24 發表

大宅

Louis真叻叻

原文章由 joesimage 於 07-8-3 14:33 發表
hahaha. sandy想做99喇~

louis都係咁.....
我有時扮喊佢唔理我......自己玩......
有次真喊,我唔開心.....流晒眼淚......
佢即刻撲埋黎攬到勁實..... 仲伏响我膊頭好爹咁. ...

大宅

sandy,有掛等呀,睇住先啦.
原文章由 sandyng 於 07-8-3 14:27 發表

大宅

真係青梅竹馬,金童玉女 襯到暈

原文章由 寶貝BB 於 07-8-3 14:46 發表
http://lh3.google.com/mon10041979/RrLON7zNOqI/AAAAAAAAADw/Nnj1ke0mAFU/2007_0726Ashley0016.JPG?imgmax=512

大宅

係喎,party嗰日Hayden同女朋友仔係咪唔止1張相啊!
E-Mail比我可以嗎? [email protected]

原文章由 寶貝BB 於 07-8-3 14:46 發表
http://lh3.google.com/mon10041979/RrLON7zNOqI/AAAAAAAAADw/Nnj1ke0mAFU/2007_0726Ashley0016.JPG?imgmax=512

複式洋房

好sweet呀!!:loveliness: :loveliness:
Ashley真系好靚女,好可愛呀!

大宅

張相好似有人<蝦>Ashley,Hayden代Ashley出頭.

大宅

張相勁搞笑,ashley半個身喺hayden後面,大家對眼都望住同一點,ashley小鳥依人,hayden勇猛過人.
原文章由 sandyng 於 07-8-3 14:55 發表
張相好似有人Ashley,Hayden代Ashley出頭.

大宅

原文章由 寶貝BB 於 07-8-3 15:07 發表
張相勁搞笑,ashley半個身喺hayden後面,大家對眼都望住同一點,ashley小鳥依人,hayden勇猛過人.

大宅

Ashley : Hayden你去邊啊 唔好掉底我啊:-( :-(

Ashley : 嘩.... 依到咁多女仔,重要着得咁性感 都係捉住你先:loveliness:

Hayden : 唔洗膽心:D 我只係愛妳一個 依到都好多男仔,我要保護妳至真

Hayden : 妳睇吓:)依家得番我哋倆嗰,妳話幾好,幾浪漫

[ 本文章最後由 sandyng 於 07-8-3 15:31 編輯 ]

別墅

sandy

你同hayden見到ashley都流晒口水:lol :lol

原文章由 sandyng 於 07-8-3 15:25 發表
Ashley : Hayden你去邊啊 唔好掉底我啊:-( :-(
http://i201.photobucket.com/albums/aa109/haydenhui/940633088_1b8c8023ec.jpg
Ashley : 嘩.... 依到咁多女仔,重要着得咁性感 ...

大宅

同浠浠講明先啊!兄弟還兄弟,女人唔可以如衣服,如果唔係,兄弟都 ,Ashley只可以得我1個

原文章由 corinna 於 07-8-3 15:34 發表
sandy

你同hayden見到ashley都流晒口水:lol :lol

子爵府

係呀,,我都覺karl大個左好多呀~
平時教佢好多野都唔係成日肯做,,,講d野又唔知佢明唔明...
前兩日我同老公同佢玩,,玩玩下我叫佢去張凳到攞本書reading,,,諗住佢都唔會理我嫁la,..點知佢真係走佢攞黎我地到一路翻閱呀....原來小朋友真係唔聲唔聲嚇你一驚嫁....
兩個都係我心肝定&gt;3&lt;

大宅

我都係個句啦, 好想咬ashley隻大肶一啖

別墅

哈哈...hayden真係好似保護緊ashley..好笑..大個仔 !

跳至