潮流時尚

跳至

子爵府

我託朋友幫我去米蘭站賣個LV bucket袋, 我03年買$5800, 用左唔夠10次, d皮都仲未變色, 袋扣仲係金色(冇褪色), 因為諗住唔多用, 不如賣左佢算... 點知佢話款好舊, 就算咁新淨都只值$2000喎...

我想請教吓各位, 個袋係咪真係咁唔值錢? 如果我俾埋張收據佢地睇(證明係真貨), 會唔會可以賣得高d價? 問心, 如果真係只值$2000, 我寧願唔賣算喇...

複式洋房

待之前拎個Viva-cite袋 $4,500去芥蘭站(米蘭站)放, 個扣張膠紙仍在, 用過5次左右, 佢都係收$1,600咋, 你話佢地食口幾深呀.

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我都有個... 已十年前買落....

子爵府

唔該晒... 今日朋友幫我賣左喇...

朋友去左荃灣米蘭站, 佢開價$2000, 之後朋友再去旺角米蘭站, sales話唔值$2000... 跟住朋友幫我同佢[講價], 話個袋仲好新, 只用左幾次, 但佢地話款舊同袋底開始變色, 結果佢問番我朋友想賣幾$$$, 朋友話$2800, 佢話唔得, 頂多$2500, 結果就賣左...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

又幾奇怪喎,佢話唔值$2000,但最後$2500收咗!

原文章由 GLG 於 07-8-3 17:47 發表

朋友去左荃灣米蘭站, 佢開價$2000, 之後朋友再去旺角米蘭站, sales話唔值$2000... 跟住朋友幫我同佢[講價], 話個袋仲好新, 只用左幾次, 但佢地話款舊同袋底開始變色, 結果 ...

別墅

原文章由 GLG 於 07-8-3 17:47 發表

朋友去左荃灣米蘭站, 佢開價$2000, 之後朋友再去旺角米蘭站, sales話唔值$2000... 跟住朋友幫我同佢[講價], 話個袋仲好新, 只用左幾次, 但佢地話款舊同袋底開始變色, 結果 ...

其實真系要講價,我試過陪FD問哂尖沙咀米蘭,再去旺角問多次,間間個價都吾同,最後旺角出價高$800,同一個錢包

跳至