跳至

首頁

尾頁

大宅

MonAnson,

早前話天x泳會出事, 我係知道有朋友join 了, 但點都記唔起係邊個, 而家有答案la...

唔見多少$呀!

[ 本文章最後由 縉媽 於 07-11-8 11:51 編輯 ]

大宅

Venussum,

你好衰嫁 ==> 笑人地嫁 ! 咁我係賢妻嚟家嗎! :lol :lol 而家我份工可以有好多偷鷄時間, 可以找你地"嗲", 所以你地咪可以在bk 好多地方都找到我的腳毛law

縉媽: 唔講生炒骨就講facial

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 縉媽 於 07-8-3 15:32 發表
Venussum,

你好衰嫁 ==> 笑人地嫁 ! 咁我係賢妻嚟家嗎! :lol :lol 而家我份工可以有好多偷鷄時間, 可以找你地"嗲", 所以你地咪可以在bk 好多地方都找到我的腳毛law
...

呵呵, 新工咁好, 恭喜晒啦

咁多高手教完你之後, 你有無再試煮個生炒骨呀

大宅

NOT YET! 因老公成日投訴加上工人煮得唔好便無"淡" 好食law !

原文章由 VENUSSUM 於 07-8-3 17:22 發表

呵呵, 新工咁好, 恭喜晒啦

咁多高手教完你之後, 你有無再試煮個生炒骨呀

大宅

Venus, 去得過做facial bor...手勢唔錯, 按得几舒服! 不過佢几有心機處理黑頭! 都只收$100. 又真係几nice & 細心.

時間佢可以好易將就, 因佢本身住在附近. 佢話佢40多歲了, 我睇佢d皮膚都唔錯. 佢仲有個仔tim, 不過好大了了(11years old)

佢係"紅洋蔥"前d, 佢斜對面的雀館有隻好大隻馬係門口處, 即婚沙店行前dd ! 咁你知唔知邊處呀?

[ 本文章最後由 縉媽 於 07-8-6 12:47 編輯 ]

伯爵府

原文章由 縉媽 於 07-8-3 17:32 發表
NOT YET! 因老公成日投訴加上工人煮得唔好便無"淡" 好食law !

都無計架喎, 唔通等你放工返去煮咩, 叫佢張就下啦:lol

伯爵府

原文章由 縉媽 於 07-8-6 12:40 發表
Venus, 去得過做facial bor...手勢唔錯, 按得几舒服! 不過佢几有心機處理黑頭! 都只收$100. 又真係几nice & 細心.

時間佢可以好易將就, 因佢本身住在附近. 佢話佢40多歲了, 我睇佢d皮膚都唔錯. 佢仲有個仔ti ...

多謝報料, 我都真係希望有機會上去試下, 不過我D時間....
唔知一次大概整幾耐呢, 我睇下星期六有無機會"鼠"到去做:lol

大宅

佢叫預1小時15分, 我都係咁上 / 下la...唔記得問你d小朋友仲有無上其它summer course tim!

另星期六我問過亞mon 佢約咗jenny 一齊出九龍d議員處登記睇吓追唔追得返d $$$. 但係佢無上電視d 媽咪咁堅-->要去警局處. 真慘要咁"貧撲".

原文章由 VENUSSUM 於 07-8-6 16:15 發表

多謝報料, 我都真係希望有機會上去試下, 不過我D時間....
唔知一次大概整幾耐呢, 我睇下星期六有無機會"鼠"到去做:lol

伯爵府

原文章由 縉媽 於 07-8-6 16:49 發表
佢叫預1小時15分, 我都係咁上 / 下la...唔記得問你d小朋友仲有無上其它summer course tim!

另星期六我問過亞mon 佢約咗jenny 一齊出九龍d議員處登記睇吓追唔追得返d $$$. 但係佢無上電視d 媽咪 ...

呢個時間都可能有D機會得 不過就一定要夾得好準囉.
我女上完MATH 個COURSE 話想同細佬一齊上畫班, 到時等佢決定啦.

今日單野都見報了, 估唔到咁大件事, 希望追得番啦!!

男爵府

喂, 咁多位, 我算唔算老友記呀?

大宅

:lol :lol long time no see tim la...

原文章由 Littlepigpig 於 07-8-7 10:47 發表

伯爵府

原文章由 Littlepigpig 於 07-8-7 10:47 發表

梗係算啦:loveliness: 近排忙嗎?

男爵府

原文章由 縉媽 於 07-8-7 11:19 發表
:lol :lol long time no see tim la...

係la, 上次你地去公園, 我又出唔到黎. 上左小學, 大家仲忙呀!

男爵府

原文章由 VENUSSUM 於 07-8-7 11:20 發表

梗係算啦:loveliness: 近排忙嗎?

真係估唔到, summer都係咁忙呢. 不過下星期會好d, 無咩活動.

男爵府

話時話, 有無好既英文老師介紹呢?

伯爵府

原文章由 Littlepigpig 於 07-8-7 11:24 發表

真係估唔到, summer都係咁忙呢. 不過下星期會好d, 無咩活動.

你講個女呀 個course上埋今個星期, 咁就可以休息下, 唔使做功課

男爵府

原文章由 VENUSSUM 於 07-8-7 11:30 發表

你講個女呀 個course上埋今個星期, 咁就可以休息下, 唔使做功課

話時話, 佢d功課, 有d好深呢.

伯爵府

原文章由 Littlepigpig 於 07-8-7 11:25 發表
話時話, 有無好既英文老師介紹呢?

你講單對單果d呀? 有我都想搵黎group 下~~

伯爵府

原文章由 Littlepigpig 於 07-8-7 11:31 發表

話時話, 佢d功課, 有d好深呢.

其實係for 準備二年班的, 唔識都唔緊要, 當預知兼見識下d題目囉

大宅

我今個WEEKEND 會去祈福新村玩.

住酒店包2個大人的自助餐+2個腳底按摩+2個早餐+酒店內水上樂園+2個大人去祈福農莊 都只係$705另加大仔和我地的車費$510 TOTAL $1215 (仲可以屈蛇同細仔一家四口一齊去tim) 好玩的話我返嚟話大家知吓!

原文章由 VENUSSUM 於 07-8-7 11:33 發表

其實係for 準備二年班的, 唔識都唔緊要, 當預知兼見識下d題目囉

首頁

尾頁

跳至