親子旅遊

跳至

大宅

星期二想帶小朋友去迪士尼, 請問:
1. 因為有人物的酒店餐廳buffet要夜晚先有, book咗6點半, 唔知去樂園玩唔玩到成日? 定係下午3點先去都可以?
2. 多唔多野適合咁細的小朋友玩?係咪都要排好耐的?
3. 巴斯光年game有冇高度限制?
4. 睇煙花需要搵定位置嗎?定係大部份位置都可以睇到?
5. 有其他野需要留意嗎?

多謝提點, thanks.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我第一次去時bb都係2歲幾, 都有好多野啱玩, 咖啡杯, 旋轉木馬, pooh 蜜糖車, 巴斯光年, 小飛象, 米奇獎及獅子王表現, 仲有排隊同卡通人物影相, 最近又多咗史廸仔, 駕車, 3pm去好似趕咗d, 花車巡遊都好似係果後時間, 怕你睇唔到, 平日去應該唔會排好耐, 預 30min一個game啦, 睇煙花最好在睡公主城堡前空地, 去到美國小鎮大街已經睇得無咁好.

原文章由 nibikalea 於 07-8-3 15:18 發表
1. 因為有人物的酒店餐廳buffet要夜晚先有, book咗6點半, 唔知去樂園玩唔玩到成日? 定係下午3點先去都可以?
3. 巴 ...

大宅

唔該晒呀:-P

大宅

原文章由 nibikalea 於 07-8-3 15:18 發表
3. 巴 ...

Lunch Buffet also have 迪士尼人物!

大宅

因為我打去問咗我星期二去係冇lunch buffet的. tks.:-P

複式洋房

Just add a little more from Mrsleaf, there is a parade at 1pm and then 3:30pm is the latest water parade, both worth watching.

跳至