產前產後

跳至

民房

有冇媽咪有經驗?
威院的設備會否較先進?他們做的測試是否較有權威?

男爵府

我 4 月時o係威爾斯做 oscar 的, 我覺得佢地的姑娘同醫生都好 nice, o個次醫生仲幫我照埋 3d 添, 仲要有 2 張相

洋房

請問去威院做 oscar 是否要自己book?
or 政府醫院/健康院轉介?

原文章由 SS929 於 07-8-3 16:55 發表
我 4 月時o係威爾斯做 oscar 的, 我覺得佢地的姑娘同醫生都好 nice, o個次醫生仲幫我照埋 3d 添, 仲要有 2 張相

男爵府

要自己 book 架, 仲要儘快呀, 我o個時 6 weeks 就上網 book 喇

[quote]原文章由 mrs.mug 於 07-8-3 17:04 發表
請問去威院做 oscar 是否要自己book?
or 政府醫院/健康院轉介?

大宅

I did the test at 威院 even thought the charge is same as my C+. I personally think 威院 is better coz more professional.

禁止訪問

畀面勳章

複式洋房

睛靈勳章

原文章由 rachel 於 07-8-3 20:07 發表

快d book, 好full架 CLICK HERE

thank you 晒你的資料ar ~~~
我剛剛sent o左去la.... 但其實我仲未去政府登記,
咁.... 有無問題ar ???
同埋請問個test 幾多 $$ ar ???
thanks so much ~~~

民房

今天去了威院做Oscar, 個護士好nice, 但個E生就麻麻
Book左3點3,等到4點半才磅重,抽血及見E生做us
5點3才有報告
費用HK$1300

別墅

我第一胎都係威院做,服務ok,都照得幾詳細.

大宅

我都係o係威院做架,d姑娘同醫生都幾好,不過就唔耐煩d,因為我bb成日縮埋左度唔到身長,所以要入去照3次,我地問佢睇唔睇到bb仔定女,佢都冇答我地!

禁止訪問

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 湯丸2008 於 07-8-4 00:07 發表
今天去了威院做Oscar, 個護士好nice, 但個E生就麻麻
Book左3點3,等到4點半才磅重,抽血及見E生做us
5點3才有報告
費用HK$1300

剛上網登記左, 佢都有講加左價但冇話幾多.
由950加至1300, 嘩! 加1/3咁多.

男爵府

老公可以入去一齊睇架

原文章由 zoe_chai 於 07-8-4 14:59 發表
我book了威爾斯做oscar test,請問我老公可唔可以一齊入去的?

別墅

我prefer政府做,因數據多d
bowie_p ;-)

民房

SS929

您就好啦有得照3D,我都係5月時係威爾斯做oscar,不過無3D睇,但係醫生好詳細檢查 ,check晒BB啲手手腳腳、好仔細連手指都唔放過。我覺d姑娘同醫生都好Nice同埋好專業,各位孕媽媽真係值得考慮!

原文章由 SS929 於 07-8-3 16:55 發表

[ 本文章最後由 ericarolBB 於 07-8-7 12:53 編輯 ]
http://www.TickerFactory.com/]

跳至