自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

任食就話限2個鐘啫,連散叫都要限時間喎,得2個半鐘我地食,問佢地點解散叫都要限時,佢地話今日full晒,所以要限時間,食完埋單果陣仲慶 我地問佢點先有65折,佢地話65折係套餐,但我地一張65折既紙都睇唔到,原來佢地收埋咗,到我地問d侍應先攞出黎,我地睇唔到亦唔知有,有一d食物有半價,有d又無,要攞折又要全部計回正價,我地話計吓先,佢地又吹我地埋單, 我地問佢有咩咭有折,佢地話恆生咭有CASH DOLLAR,我地睇單睇到佢地寫多咗2枝汽水,同佢地講,點知佢地想唔認,佢地自己講咗好耐,終於..........佢地唔計果2枝汽水,但攞番張恆生咭番黎同我地講,張咭過唔到數,要用第2張,我即時已經彈咗一句出黎話"玩野啦"我地得一張恆生咭,咁即係佢唔比個CASH DOLLAR優惠我地,而且D態度又差到不得了
父母過份愛子女,會反射成為子女的煩惱;對子女要放心,他們才能安心.

心願

男爵府

I went to the TST shop 1st time last month.
Their services is bad, not just the waiters, even the managers' faces are seems like "they are not eager for business. U eat u eat, or you go away." Their attitude is ....

2 hours time limit for buffet start from 1st person that come. So we complainted as we have a big table gathering so need to wait all people to start eating. If not for reserved big table, I think I will leave immediately. Food is only soso, not attractive.

But I went again 2nd time because having some cash coupon expiring. There had many many limits of using the coupon - finally we eat $1200 for 3 person only. That is so expensive & still no good services even we are not eating cheap.

SO our conclusion....my friends & I will never back to any "little fat lamb"...not worth at all

[ 本文章最後由 Martina 於 07-8-10 23:29 編輯 ]

別墅

原文章由 心願 於 07-8-10 20:09 發表
任食就話限2個鐘啫,連散叫都要限時間喎,得2個半鐘我地食,問佢地點解散叫都要限時,佢地話今日full晒,所以要限時間,食完埋單果陣仲慶 我地問佢點先有65折,佢地話65折係套餐,但我地一張65折既紙都睇 ...

個度 d 部長 同 伙記都不知所謂架 , 何止你食到一肚子氣呢
算吧, 莫動氣

大宅

做乜食到咁勞氣呀 算吧啦,過左去啦,唔好嬲啦,知道嗎,唔靚女架

伯爵府

我嬲完啦 ,不過當時真係好慶呀馬

原文章由 monchhichiip 於 07-8-10 20:39 發表
做乜食到咁勞氣呀 算吧啦,過左去啦,唔好嬲啦,知道嗎,唔靚女架
父母過份愛子女,會反射成為子女的煩惱;對子女要放心,他們才能安心.

心願

大宅

我果次三姊妹去呀!!
簡直耍大動"干戈"tim!
她們成班侍應直頭好似"發緊夢"貢
問非所答
亂up 擋秘笈!!

大宅

咁都得..
真係咁差,去opecrice 講埋啦
等佢地自己人睇到改善下都好呀

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

但係我係深圳食過都 ok 架喎,反而香港仲差,唔係呀??
等我仲成日心思思想去試潻!!

別墅

我個次去食都一肚氣啦,食物一般,服務very bad,我一定唔會再去
lor

大宅

我尋晚同我老公同埋個囡去打邊爐,個支客問我個囡幾歲,我話下個月3歲,佢好唔信咁樣,我個囡生得高大唔似未夠3歲,我亦有佢既ID CARD證明,不過當時我未有show比佢睇...原先佢話即刻有位,聽到我話佢未夠3歲又話未有位住,跟住我話佢:佢3歲或未夠3歲你都要比4人檯我架啦,有咩分別?個支客見我咁講又即刻比番檯我地....

咁都冇事la....到埋單時,我地食任食,2hrs,每人送3

大宅

唉....打左2次都食我字

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我都係鍾意去"有骨氣"多 d~~

伯爵府

水晶宮

銅鑼灣個間小肥羊又唔錯噃.

伯爵府

畀面勳章

別墅

我上次同我老公&阿哥去食, 直情好似唔使錢咁, 離譜到無倫
我未夠8點就到, 佢話9點有特價, 我話唔使, 我想即時有枱, 佢居然話唔得喎, 而家就算有枱都唔可以俾你, 要留返一陣嗰倫, 你都見啦, 咁多人, 咁算啦, 我就要9點嗰轉, 好啦, 辛苦等到9點, 佢將所有枱俾晒訂枱d人, 咁算點呀, 我等位就話d枱要俾訂枱客先, 俾貴d又唔得, 不如你一早話我唔做你生意, 你走啦.
我老公跟住就個經理理論, 咁佢即刻就話有枱俾我, 我話而家我唔食啦, 3個人就去樓下x香食了

大宅

上個月去到想試,果滿口鄉音既知客第一件事問我個女幾多歲,我答佢3歲,佢即刻話要收小童錢,亞之亞左都幾成百蚊,我覺得唔抵,因為我個女都唔會正經食野,最多攪攪陣食2條菜咁大把

伯爵府

好媽媽勳章

我久仰大名, 所以去試試... 點知試完之後知道從此唔會再去
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

子爵府

大廚勳章

上次我同媽咪, 仔仔去旺角果間食, 真係食到一肚氣, d侍應明明同我講話有個$298套餐好抵食, 好啦, 叫左黎食, 之後埋單話個餐原來唔係$298, 要$598先啱, 我同媽咪都嚇左一跳, 媽咪好勞氣咁同佢地講, 我地唔係食唔起$598個餐, 但係唔可以用呢d唔正當既方法去sale個貴既套餐嘛, 卒之我地都要俾呢個價, 但係以後一定一定唔會再去囉, 反之深圳既小肥羊又好食又平, 駛乜係香港食又要受氣喎!!!

原文章由 CANDY_SAMSON 於 07-8-11 12:04 發表
我久仰大名, 所以去試試... 點知試完之後知道從此唔會再去

大宅

心心
原來妳哩d衰人激到慶....
d人就係諗住唔憂做 所以d服務態度差到c
原文章由 心願 於 07-8-10 20:09 發表
任食就話限2個鐘啫,連散叫都要限時間喎,得2個半鐘我地食,問佢地點解散叫都要限時,佢地話今日full晒,所以要限時間,食完埋單果陣仲慶 我地問佢點先有65折,佢地話65折係套餐,但我地一張65折既紙都睇 ...

首頁

尾頁

跳至