跳至

首頁

尾頁

大宅

噚日我地同哥哥&澄澄去左睇五星級大鼠, 佢地兩個都係第一次入戲院睇戲, 哥哥表現得好雀躍, 套片又幾搞笑, 所以我同爸爸都唔擔心佢, 只係擔心澄澄會怕黑怕嘈而大喊.
我地早左入場, 等澄澄習慣吓d環境, 到左開場, 哥哥睇到係咁大笑, 唔知係唔係聽到哥哥笑, 澄澄又大笑埋一份, 但係佢係望住螢幕笑架, 睇見佢地咁真係笑c我同爸爸, 澄澄大部份時間都望住螢幕, 只係最後約45min扭瞓覺, 又比d笑聲嘈住, 所以大cry, 但最後都瞓左, 澄澄表現都算ok.

[ 本文章最後由 irenetay 於 07-8-14 14:48 編輯 ]

大宅

我諗我會遲d先帶bb去睇戲, 因為我怕佢嘈住人...:tongue:
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

男爵府

我老公成日都想帶呀b去睇戲,又唔係睇卡通片係睇變型金剛,已經又黑仲要睇埋d咁嘢戲喎,唔嚇c呀女就難啦,我當然唔睬c6,無我應成佢想帶.......未c過定啦!!!

洋房

原文章由 peggy@_@ 於 07-8-14 04:22 發表
我老公成日都想帶呀b去睇戲,又唔係睇卡通片係睇變型金剛,已經又黑仲要睇埋d咁嘢戲喎,唔嚇c呀女就難啦,我當然唔睬c6,無我應成佢想帶.......未c過定啦!!!

我老公都想帶呀b去睇變型金剛
我當然反對啦

大宅

我相信澄澄B都會識睇嫁,因為卡通片就係為小朋友而設的o其實我都有聽過朋友的老公say要帶bb去睇魔盜王添呀!!! 我囡囡幾個月人仔時我都膽粗粗咁同佢去睇亞RAIN的那套戲(我呢套都係麻麻地,因為有某位置好響,好嘈的)婆婆又想去喎,咁就去左先啦!佢扭最多我自己抱佢出去唔睇囉!點知囡囡入到去都無:-( :-( :-( 仲好似澄澄咁望住個螢幕係度笑再一兩次 ,散場時仲有人笑佢:〔嘩!你咁細個B都識睇戲,我睇住你嫁真係全程望住個螢幕!!〕 唔知個位姨姨係咪俾囡囡吸引左,連亞RAIN都唔睇呢!!!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至