跳至
[2006年] BB漢堡扒...

首頁

尾頁

大宅

今日開咗一包喺uny買嘅bb漢堡扒俾ashley撈烏冬食,ashley好鐘意食呀,我都忍唔住偷咗幾啖食,真係幾好味.有時懶起上嚟,整呢啲都幾方便.

侯爵府

好好味喎

我今晚都係好懶,開左包和光堂雞肉野菜比gavin食,我就撈abc粉囉 :lol :lol

原文章由 寶貝BB 於 07-8-14 17:25 發表
今日開咗一包喺uny買嘅bb漢堡扒俾ashley撈烏冬食,ashley好鐘意食呀,我都忍唔住偷咗幾啖食,真係幾好味.有時懶起上嚟,整呢啲都幾方便.
http://lh5.google.com.hk/mon100419 ...

別墅

睇下..真係幾好喎...咁方便...等我都試下先

大宅

等我都去買包比YEAR試吓....

大宅

你遠唔遠呀?我可以幫你買喎.
原文章由 girahei 於 07-8-14 19:47 發表
等我都去買包比YEAR試吓....

大宅

我呢包都係和光堂架
原文章由 tupytupy 於 07-8-14 19:18 發表
好好味喎

我今晚都係好懶,開左包和光堂雞肉野菜比gavin食,我就撈abc粉囉 :lol :lol

大宅

Hayden未食過啊!我想問吓,係咪整好咗d ABC粉,再將和光堂包汁整熱之後加落d 粉到一齊食,就ok.
原文章由 寶貝BB 於 07-8-14 20:16 發表
我呢包都係和光堂架

侯爵府

Yeah,差不多啦,我果包和光堂係加熱水搞勻然後再撈埋D ABC粉就OK喇

原文章由 sandyng 於 07-8-14 21:24 發表
Hayden未食過啊!我想問吓,係咪整好咗d ABC粉,再將和光堂包汁整熱之後加落d 粉到一齊食,就ok.

大宅

原文章由 tupytupy 於 07-8-14 21:29 發表
Yeah,差不多啦,我果包和光堂係加熱水搞勻然後再撈埋D ABC粉就OK喇

大宅

原文章由 sandyng 於 07-8-14 21:51 發表

mon,
我想問你而家一餐俾幾多野ashley食ga 而家hebe仲食緊兩餐粥,有時唔想煲既話,跟我地食野又唔知幾多先夠wor hebe好為食ga...成日食完粥仲跟我地食飯

大宅

Oscar 話 好羨慕Ashley 有漢堡扒食...我亞媽淨係識煲粥仔乍
[url=http://lilypie.com][/url

男爵府

畀面勳章

原文章由 petpang 於 07-8-14 22:30 發表
Oscar 話 好羨慕Ashley 有漢堡扒食...我亞媽淨係識煲粥仔乍

我都係呀,上次諗住整通粉比呀rain,
點知佢唔食,仲由個口到"be"返出黎tim~

別墅

嘩....睇落真係好吸引喎, 等我都試吓買先...:loveliness:

大宅

我嗰包唔冼加水架,我首先用水煮熟啲烏冬,撈起剪一節節,再將bb漢堡扒連包裝袋放入滾水1分鐘,然後剪開倒落烏冬到,搞掂.
原文章由 tupytupy 於 07-8-14 21:29 發表

大宅

等mon ee下次整啲攞落嚟請你食呀.
原文章由 petpang 於 07-8-14 22:30 發表

大宅

而家早晚一餐奶,中間食兩餐固體,有飯,粥,烏冬,abc粉,意粉,有時跟我食,有時食babyfood.我會餵到佢唔食為止.另外一次生果.有時餵吓餅乾戓麵包.
原文章由 TABOHEBE 於 07-8-14 22:25 發表

mon,
我想問你而家一餐俾幾多野ashley食ga 而家hebe仲食緊兩餐粥,有時唔想煲既話,跟我地食野又唔知幾多先夠wor hebe好為食ga...成日食完粥仲跟我地食飯

男爵府

monica,

請問你知5知邊到會多和光堂食品野賣ga.

原文章由 寶貝BB 於 07-8-14 17:25 發表
http://lh5.google.com.hk/mon100419 ...

別墅

我想問下漢堡扒係豬肉定牛肉呢???

大宅

原文章由 寶貝BB 於 07-8-14 23:19 發表
而家早晚一餐奶,中間食兩餐固體,有飯,粥,烏冬,abc粉,意粉,有時跟我食,有時食babyfood.我會餵到佢唔食為止.另外一次生果.有時餵吓餅乾戓麵包.

TKS!!等我weekend都試下先

大宅

uny有,西田好似都有,聽日幫你問吓人吖.
原文章由 830mama 於 07-8-14 23:32 發表
monica,

請問你知5知邊到會多和光堂食品野賣ga.

首頁

尾頁

跳至