跳至

首頁

尾頁

洋房

如題? 那裏有和光堂牙仔餅買呀?

侯爵府

原文章由 cys0313 於 07-8-19 22:02 發表

可以去:

1. birth.hk
2. 東西

門市買, 又或者上佢地既網, 訂野再放貨又得. 我pm 佢地條 link 比你!!

侯爵府

放便既有 --> Citysuper, 荷花, 西田~

別墅

永安,荷花...

我係 city super 買,因為最平,再加埋 city super card 有折仲平... 同埋最齊款,除左和光堂 ($21, 12 pcs),仲有 Pigeon ($21, 12 pcs), Bean Stalk ($20, 10 pcs), 岩岩買左盒 Pigeon Calcium seaweed cracker (唔係牙仔餅),晏 d 比 B 仔試下,我每次比半塊乍,始終係 snack 嘛...

牙仔餅就食 Bickiepegs Teething Biscuits,有個窿可以吊住當頸鍊,唔駛成日掉落地徙晒!

侯爵府

e? Bickiepegs Teething Biscuits 好似幾好 wo... 等我又去 citysuper 睇下先

原文章由 baby_phat 於 07-8-20 12:46 發表
永安,荷花...

我係 city super 買,因為最平,再加埋 city super card 有折仲平... 同埋最齊款,除左和光堂 ($21, 12 pcs),仲有 Pigeon ($21, 12 pcs), Bean Stalk ($20, 10 pcs), 岩岩買左盒 Pigeon Cal ...

別墅

Bickiepegs 唔係 city super ga... 係 B 仔伯娘在 UK 買的,不過我仲凈返兩盒,都要搵定 hk 有無... 晏 d 問下 bumps to babes 有無先...

( 問左:bumps to babes 係無o既 )

[ 本文章最後由 baby_phat 於 07-8-20 16:21 編輯 ]

珍珠宮

畀面勳章

係太古城中心(舊uny)有得買,現在做緊bb展。

原文章由 cys0313 於 07-8-19 22:02 發表

首頁

尾頁

跳至