跳至

首頁

尾頁

民房

想問下,知唔知屯門既<東華三院高德根紀念幼稚園>好唔好咖??
讀得辛唔辛苦咖??
會唔會好多課外活動玩??
同埋交通方唔方便??
佢係友愛個邊....會唔會唔係咁好??驚唔驚有壞人咖??安全嗎??
d 老師好唔好咖??

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

hi!我個女今年升k2啦,

又唔覺佢讀得辛苦喎,不知幾鍾意番學,只係每朝都喊,但一離開我就無野啦,
全日班就多課外活動,剛在7月份就帶佢地看史力加3,去麥當奴,去酒樓lunch,不知幾開心
交通方面有輕鐡,巴士係附近,咁你住邊樹呀
ok喎,點解你會話有壞人既,我都係行路番學架,
老師唔錯呀,有愛心,耐心佢地好像10月份有開放日架,你去看下啦

原文章由 Patricia_pui 於 07-8-20 19:14 發表
想問下,知唔知屯門既好唔好咖??
讀得辛唔辛苦咖??
會唔會好多課外活動玩??
同埋交通方唔方便??
佢係友愛個邊....會唔會唔係咁好??驚唔驚有壞人咖??安全嗎??
d 老師好唔好咖??

複式洋房

原文章由 jamieconnie 於 07-8-21 10:19 發表
hi!我個女今年升k2啦,

又唔覺佢讀得辛苦喎,不知幾鍾意番學,只係每朝都喊,但一離開我就無野啦,
全日班就多課外活動,剛在7月份就帶佢地看史力加3,去麥當奴,去酒樓lunch,不知幾開心
交通方面有輕鐡,巴士 ...

是咪打去問OPEN DAY D 野啊?
因為我個囡囡明年要讀K1 , 宜家想周圍看下邊間幼稚園好啊

請問半日要幾錢一個月學FEE 啊?

大宅

原文章由 yanni528 於 07-8-21 13:34 發表

是咪打去問OPEN DAY D 野啊?
因為我個囡囡明年要讀K1 , 宜家想周圍看下邊間幼稚園好啊

請問半日要幾錢一個月學FEE 啊?

我個女升k2.....半日學費扣除學卷後$412.....
我個女好鍾意返學,老師很有愛心, 又有責任心,有好多課外活動!

My Sweet Heart- Minnie

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

hi!

你昨天有無番學開家長會呀,有無見到個價值半間樓既厠所呀,個課室報置得好lady呀,

原文章由 aliceandleo 於 07-8-21 13:57 發表

我個女升k2.....半日學費扣除學卷後$412.....
我個女好鍾意返學,老師很有愛心, 又有責任心,有好多課外活動!

[ 本文章最後由 jamieconnie 於 07-8-28 12:12 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至