在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

我都覺得奇怪,點解個私人信息會有個MSG叫:HELLO!!妳好,平時又無係BK吹開水既人,要用私人信息黎交友好奇怪啦.....我咪問係MAN OR WOMAN啦.....佢答係MAN,我就無再回應啦....媽媽網係媽媽吹水既地方,同個MAN有咩好傾先????仲要係私人信息度傾,做咩要吾可以公開傾呀?????鬼鬼鼠鼠.....

孟波先生麻煩你尊重BK,LEE個親子網站,良家婦女既網站!!!!!

吾好再SEND埋D點解MAN就吾傾得既廢MSG!!!!!

大宅

小林媽媽,

你好!好開心你可以挺身而出!
你可以將你發生的事件,貼到自由廣場嗎?
咁會多D人知道的!我自己都試過有不明來歷既人係bk pm我!
更知道,有位媽咪比人呃了!但我唔會公開係邊個媽咪!

宜家好多男人都係bk搵食,之前先有1個想係單親媽媽個邊搵食!
大家真係要小心呀!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唉...
哩個世界好多賤man,
估唔到連bk哩個比我地哩班媽咪傾計既地方...
都要有咁多賤man....

天牙......
求下你趕走哩d賤man!!!

大宅

係男人就光明磊落,吾洗偷偷摸摸!!!

Fw: 食屎 ,肥婆奶奶,妳個仔好 樣衰 !
原始私人訊息 (回覆)
發送 : 小林媽媽
時間: 07-8-25 09:46

QUOTE:
係男人就 吾可以上來咩,妳都白痴

我係LEE度好公開咁回答你.
叫人食屎,如果係朋友既可以係開玩笑,BUT孟先生你係叫無教養,無氣質.
肥婆奶奶係要好有褔氣至做得倒既...
至於妳個仔好樣衰,係BK睇倒既我個仔係做緊鬼臉,咁又點會樣好呢??????
至於係男人就吾可以上BK呢,請你要清楚自己做緊咩??而家係你濫用私人信息,吾係在BK公開談論.
另外白痴呢.....
在私底下,偷偷摸摸咁回應既,咪就係囉....

孟先生麻煩你自重D啦.....

[ 本文章最後由 小林媽媽 於 07-8-25 14:12 編輯 ]

大宅

原文章由 wincy_82 於 07-8-25 10:57 發表
小林媽媽,

你好!好開心你可以挺身而出!
你可以將你發生的事件,貼到自由廣場嗎?
咁會多D人知道的!我自己都試過有不明來歷既人係bk pm我!
更知道,有位媽咪比人呃了!但我唔會公開係邊個媽咪!

宜家好多男人都係bk搵食, ...

LEE D男人真係CHEAP:tongue:

洋房

原文章由 小林媽媽 於 07-8-25 14:54 發表

LEE D男人真係CHEAP:tongue:

宜家d男人真賤

子爵府

原文章由 bbma88 於 07-8-25 15:00 發表

宜家d男人真賤

原來就係呢個不節不扣嘅賤人, 果朝早七點幾就pm我, 佢都痴x線嘅

呢個賤男咁濫, 睇佢個衰樣梗係想喺bk度求其釣返件, 諗住又食又攊

禁止發言

禁止訪問

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

伯爵府

果隻賤人凌晨都有pm我....不過我通常都睇吓佢係有咩紀錄先
睇佢個死人名都知唔慌好野...所以我即刻del佢,回都廢時
因為呢d人咁cheap...咩衰野賤野講唔出呀...
當自己時運高....睇佢唔到la
原文章由 hoiching930 於 07-8-25 21:32 發表
我地啲mami係好齐心架,孟先生你揾食行遠D啦,你冇位入架啦!

大宅

原文章由 ritaor66 於 07-8-25 23:33 發表
果隻賤人凌晨都有pm我....不過我通常都睇吓佢係有咩紀錄先
睇佢個死人名都知唔慌好野...所以我即刻del佢,回都廢時
因為呢d人咁cheap...咩衰野賤野講唔出呀...
當自己時運高....睇佢唔到la ...

我初初都係DEL就算啦,諗住吾采佢啦D死低B,仲死係度問WHY,
我至去開TOPIC咋,費事D白痴以為自己好叻,我地現代D女人都吾蠢咖....而家通晒天,再有D半夜PM,應該吾會有BK媽回應啦.....:loveliness:

別墅

佢之前係單親媽咪到都俾人開左個topic出黎 爆左出黎架啦 點知佢又改左第二個名 而家又過左黎全職媽咪到搵食

大宅

原文章由 Faira 於 07-8-26 00:02 發表
佢之前係單親媽咪到都俾人開左個topic出黎 爆左出黎架啦 點知佢又改左第二個名 而家又過左黎全職媽咪到搵食

哦....係咪臭名頂頂既阿榮呀?????

別墅

原文章由 小林媽媽 於 07-8-26 01:22 發表

係呀

別墅

原文章由 小林媽媽 於 07-8-26 01:22 發表

對對對 全中

大宅

我收到好彩冇落答姐
28DEC2006 BIRTH

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至