自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我老公有個同事,上年同間旅行社買package ,買的時候樣樣都確定,錢也比晒,後來到出發的一兩星期,說要補一些價錢,但佢同事覺得冇理,個間公司講可全數退回,佢同事立即找其他旅行社,已經冇機位,唯有照樣俾差價。

各位jm知不知專業旅運會不會這樣架?

複式洋房

回覆:想問在專業旅運訂機票及酒店

我幫襯完一次之後,從此不會再幫襯。

jvkll  ME TOO  發表於 14-3-30 00:51

大宅

引用:我幫襯完一次之後,從此不會再幫襯。 +

原帖由 柯德莉塔圖 於 14-03-29 發表
我幫襯完一次之後,從此不會再幫襯。
點解呀?

子爵府

佢上左壹週刊,話佢原來都係上agoda book酒店,仲貴過自己上agoda book

大宅

引用:佢上左壹週刊,話佢原來都係上agoda+book酒

原帖由 angelyip0507 於 14-03-29 發表
佢上左壹週刊,話佢原來都係上agoda book酒店,仲貴過自己上agoda book
近期上左架

大宅

我就係聽好多人講過佢地成日用呢d招數,所以一向唔敢幫襯,我怕麻煩有手尾跟,寧願自己上航空公司買機票,再book酒店。

珍珠宮

我幫襯佢哋好多次,無出現過問題。不過我覺得同個別職員有關係大D。

有好多時,同一間旅行社,唔同sales都會報吾同價。唔只travel expert, 其他一樣

大宅

謝謝妳們!!

禁止訪問

醒目開學勳章

引用:我幫襯佢哋好多次,無出現過問題。不過我覺

珍珠宮

引用:我老公有個同事,上年同間旅行社買package+

原帖由 skyblue13 於 14-03-29 發表
我老公有個同事,上年同間旅行社買package ,買的時候樣樣都確定,錢也比晒,後來到出發的一兩星期,說要補 ...
你老公個同事上年幫邊間買?

大宅

回覆:skyblue13 的帖子

既然買嘅時候,樣樣都話確定,咁咪即時出機票、酒店囉,點會出發前先出機票俾你?如果個sales 咁做,即係未確實機位啦。

珊瑚宮

引用:既然買嘅時候,樣樣都話確定,咁咪即時出機

原帖由 (^v^)/ 於 14-03-30 發表
既然買嘅時候,樣樣都話確定,咁咪即時出機票、酒店囉,點會出發前先出機票俾你?如果個sales 咁做,即係未 ...
要去到機場拎呢 比左紙我 好驚中

生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

大宅

引用:Quote:原帖由+(^v^)/+於+14-03-30+發表既然

原帖由 yuexu 於 14-03-30 發表
吓?呢間公司我幫襯過幾次,未試過出機場先俾機票我喎

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+yuexu+於+14-03-30+發表要去

原帖由 (^v^)/ 於 14-03-30 發表
吓?呢間公司我幫襯過幾次,未試過出機場先俾機票我喎
天日即問 驚 見到呢到

生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

侯爵府

好媽媽勳章

引用:我老公有個同事,上年同間旅行社買package+

原帖由 skyblue13 於 14-03-29 發表
我老公有個同事,上年同間旅行社買package ,買的時候樣樣都確定,錢也比晒,後來到出發的一兩星期,說要補 ...
睇下你想要乜service 啦!
我覺得ok!
因為佢地真係會按每個人不同既要求同行程,同你每一樣一樣禁為你安排好每一part,雖然會貴少少,但吾使自己上网找來找去。吾似某些大旅行社,只有A、B、C幾個路線/洒店。對我呢D懶人黎講,係一個幾好既選擇!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+(^v^)/+於+14-03-30+發表既然

唔洗驚喎,好多旅行社都出機場時才拿機票

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+yuexu+於+14-03-30+發表要去

原帖由 月餅 於 14-03-30 發表
唔洗驚喎,好多旅行社都出機場時才拿機票
第一次嘛 所以怯仲話黑店所以

生命影響生命

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+月餅+於+14-03-30+發表唔洗驚

第一次嘛 所以怯仲話黑店所以
戲邊度威啊

yuexu  戲英國  發表於 14-3-30 01:03

禁止訪問

引用:我幫襯佢哋好多次,無出現過問題。不過我覺

男爵府

同一班機同一酒店同一個日期,間間分店報既都不同價,無幫親過

首頁

尾頁

跳至