網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇推界,個個禮拜熨衫返工返學,熨足兩粒鐘!有冇jm推界?

侯爵府

我介紹過: 舊PO
不過如果熨恤衫要求要熨到起骨, 掛熨機好難做到架喎

象牙宮

sonia_tanghk 發表於 14-4-1 00:13
有冇推界,個個禮拜熨衫返工返學,熨足兩粒鐘!有冇jm推界?

掛熨機, 在店鋪使用.
家里 用傳統D. 西裝熨的直, 起骨也可以.
旧的太重了. 剛淘 很輕巧. 又不貴. 熱的快. 熨衫返工返學用的.
**** 買不鉆衫的更好.

熨足兩粒鐘?
我 (毛巾. 床單. T 都熨) 每日熨 半小時. 你要 2小時?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

別墅

引用:Quote:sonia_tanghk+發表於+14-4-1+00:13+

原帖由 333s 於 14-04-02 發表
掛熨機, 在店鋪使用.
家里 用傳統D. 西裝熨的直, 起骨也可以.
旧的太重了. 剛淘 很輕巧. 又不貴. 熱的快 ...
你剛了那款?

我一次過要熨4個人一個禮拜嘅衫!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

上年 10月買左呢部, E+ 燙恤衫, 校裙一陣搞掂

http://item.taobao.com/item.htm? ... &id=20274776094

象牙宮

陶瓷底板熨斗

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

回覆:想淘掛熨機

我都想淘部不過又唔想太大部。有冇人淘過呢一款迷你蒸氣熨斗?

別墅

引用:上年 10月買左呢部, E+ 燙恤衫, 校裙一陣搞

原帖由 zater 於 14-04-02 發表
上年 10月買左呢部, E+ 燙恤衫, 校裙一陣搞掂
熨衫起到骨嗎?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:sonia_tanghk 的帖子

燙西褲要燙到起骨,要用隨機送ge隔熱手套墊底黎燙,但效果無用燙板燙咁好。

首頁

尾頁

跳至