想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

董、周、毛醫生定差唔多排個最快?尖沙咀定醫院較好?

打去仁安問,護士叫我上網睇下排邊個…

大宅

你排左期未呀? 排左邊個?

珍珠宮

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:仁安ivf邊個醫生好?

不要睇毛醫生

pigpeppapig  Why?  發表於 14-7-11 00:27
belopy  同意100%  發表於 14-7-10 15:14

大宅

belopy 發表於 14-7-8 18:57
你排左期未呀? 排左邊個?
排左最快有期的周醫生, 但都要等幾個月...

大宅

回覆:imconfusing 的帖子

想問下毛醫生有咩唔好呀?

大宅

引用:想問下毛醫生有咩唔好呀?

原帖由 smile_hill 於 14-07-10 發表
我之前搵佢做檢查,發現有多囊同塞左一邊輸卵管,照輸卵管結果出左,但阿毛完全冇解釋比我聽,我嘅情況係點,嚴唔嚴重,有冇辦法可以醫,佢睇完張片,一嚟就\"IVF啦冇辦法\",當我想問清楚自己咩事嘅時候,佢就已經孭袋話要開會走人。。。囧 。。。佢極度唔願意解釋病情,可能佢覺得呢D係小問題,病人應該自己都明啦,但事實係我唔明喎!等見醫生就等個半鐘,入去唔夠5分鐘就話佢要乜要乜就走人,診金就收足,極度不負責任!!! 我後來轉左董醫生,係睇左佢,我先知自己咩問題囉

珍珠宮

引用:想問下毛醫生有咩唔好呀?

原帖由 smile_hill 於 14-07-10 發表
我只知身邊睇佢而可以bingo

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+smile_hill+於+14-07-10+發表

原帖由 imconfusing 於 14-07-10 發表
我只知身邊睇佢而可以bingo
冇人睇佢而bingo

大宅

回覆:imconfusing 的帖子

我都bk 左佢,諗住下個cycle 試iui。
我係BK 都search 過佢d comment 一般,但個陣佢個期最快。。。不過無辦法,唯有試一次先啦。。。

別墅

回覆:smallfishb 的帖子

我下個月見毛E生,佢真係咁差?!好驚喎,有冇人睇佢做ivf成功架?好擔心

大宅

我之前做iui都係搵毛醫生做,第二次就成功左喇!我係多囊我小朋友依家兩歲

禁止訪問

大宅

我都想知廖醫生?

複式洋房

回覆:beaute28 的帖子

我睇咗廖醫生,佢會每樣嘢同你分析現在情況可以点做,我二月做咗手術,三月再抽血睇下fsh指數系咪ok先,再比你去下一步。
指數已ok,但未照卵巢大少是否合格,四月m小姐到第一天打去book竟然放大假,五月剛好假期book吾到,六月尾打去竟然又放大假,姑娘叫我不用擔心,打後廖醫生吾會放大假啦,現時等m小姐到,再照卵巢大細是否合適再做,如適合就可開針,如果吾得就冇得再做啦,因本人已高0,40+

大宅

董、周、毛醫生定差;多排個最快?尖沙咀定醫院較好?

打去仁安問,護士叫我上網睇下排邊個…
三个之中,综合jm 評價,董e生排首位,细心闻名;周e生為後,較被動沉默;毛最差,趕時间
我自己看董e生,第1次ivf 失敗了,凖備再試第2次

複式洋房

回覆 年糕 的帖子

我係睇林醫生,但好似有人講過林醫生既?

首頁

尾頁

跳至