嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

thanks, 那個是standard model, 單一搖法, 不是我心水.

原文章由 foreverbaby 於 07-9-24 23:05 發表

我在油麻地"康嬰之城"見到好似17xx你地打去問吓啦.tel:21539200

別墅

model 680, 隻腳是油壓式, 上落方便兼安全

但我都是訂左 model 625, i.e. 62017/62018

論使用, 大至一樣, 都是有2種搖法

原文章由 doris1217 於 07-9-25 00:42 發表
Which one is better? APrica 680 4WF ($2800) or 62017 ($2000)?

Please kindly give some advice.

大宅

Aprica 62017 是自動搖還是用手搖? BB坐著時前面有無個餐盤放野食架 ?

大宅

原文章由 renielo 於 07-9-27 16:18 發表
Aprica 62017 是自動搖還是用手搖? BB坐著時前面有無個餐盤放野食架 ?

Aprica 62017 是手搖, 不過有兩種搖法. :idea:

BB坐著時前面是有個餐盤放野食架:idea:

希望幚到你啦... :-P

大宅

唔該晒:-P !

咁初生BB瞓係度會唔會唔夠位/用唔到冬天厚D的睡袋?

係唔係唔可以再放側睡枕在餐搖椅中?

如果BB剛飲完奶掃完風, 係唔係應該放佢係BB木床+側睡枕防止嘔奶窒息, 唔好放佢去餐搖椅度瞓 ?

男爵府

原文章由 renielo 於 07-9-27 16:18 發表

我想問bb club 等唔等如愛嬰坊Anyone has the tel no. of these shop

別墅

原文章由 yoyococo 於 07-10-3 14:05 發表

我想問bb club 等唔等如愛嬰坊Anyone has the tel no. of these shop

bb club = 爰嬰坊, tel no.: 22742525

首頁

尾頁

跳至