嬰兒用品

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

請問有人用過Aprica 的 #62017搖搖床,
特價$2520, 想買, 比D意見啦

男爵府

我買o左呢隻俾bb, 我果張係粉藍色, 我覺得好用呀! 有個睡眠遮罩可以遮光,又可以擋住d冷氣風, 唔怕直接吹住bb! 又有兩種搖法, 有時bb扭計搖下佢又會訓番!

原文章由 wchk 於 07-8-31 17:37 發表
請問有人用過Aprica 的 #62017搖搖床,
特價$2520, 想買, 比D意見啦

別墅

係呀, 我就係鍾意佢有千秋搖, 比combi 好D, 但貴左D啦?

你估可以用到4歲嗎?

大宅

would you pls tell me where have the discount for that
chair ? thanks

別墅

還有, 可以比bb 訓過夜嗎? 個sales 話得

原文章由 cherriemama 於 07-8-31 18:28 發表
我買o左呢隻俾bb, 我果張係粉藍色, 我覺得好用呀! 有個睡眠遮罩可以遮光,又可以擋住d冷氣風, 唔怕直接吹住bb! 又有兩種搖法, 有時bb扭計搖下佢又會訓番!

...

別墅

我都定咗呢張chair,我bb巳經3個幾月,本來都唔係好捨得買,後尾俾我揾到一間沙田區二千頭咋(要自取架),覺得好抵,咪買囉,不過要9月頭先有貨。

別墅

Hi lamFungFung,

咁底?:-P 你係沙田邊度買呀? 幾多錢呀?可否留店舖電話俾我. thanks!

禁止訪問

別墅

好好用呀 我啊b而家16個月,一話食mun mun 佢自己爬上仲想學我幫佢扣安全帶添

複式洋房

請問邊道有得買?係咪可以當床訓?
因為我間房細,擺唔到bb床,可以訓過夜嗎?

大宅

原文章由 lamFungFung 於 07-8-31 22:58 發表
我都定咗呢張chair,我bb巳經3個幾月,本來都唔係好捨得買,後尾俾我揾到一間沙田區二千頭咋(要自取架),覺得好抵,咪買囉,不過要9月頭先有貨。

我都想知係沙田邊度買呀,可否pm我, thx.....

大宅

hello LamFungFung

我也想知到沙田那裏有得賣,可否告訴我。PM 我 或者
here is my email address:
[email protected]
Thankyou

quote]原文章由 lamFungFung 於 07-8-31 22:58 發表
我都定咗呢張chair,我bb巳經3個幾月,本來都唔係好捨得買,後尾俾我揾到一間沙田區二千頭咋(要自取架),覺得好抵,咪買囉,不過要9月頭先有貨。 [/quote]

複式洋房

我都睇中lee張high chair...... 可否PM 或 email 我:

Thanks a lot

複式洋房

我都睇中lee張high chair...... 可否PM 或 email 我:

複式洋房

男爵府

bb頭幾個月都還可以訓過夜, 不過大d識轉身就唔得, 太危險la! 我bb E+半個月大我都有俾佢訓過夜, 因為我鍾意佢斜斜地, 我怕萬一半夜bb嘔奶, 訓床仔太平好易"瀆"親!

原文章由 wchk 於 07-8-31 18:46 發表
還有, 可以比bb 訓過夜嗎? 個sales 話得

大宅

護協好似賣@2200. WINGON 訂要@2320.

原文章由 cherriemama 於 07-8-31 18:28 發表

...
做o左740天奶媽, 終於收工啦! 各位繼續努力哦!

別墅

响沙田瀝源商場,佢係一間舊式文具鋪,唔記得叫乜,不過我過幾日會去,有興趣嘅mami pm我,到時我留佢個電話俾你哋。

別墅

尺寸 : 臥床時W540xD875xH445~710
座椅時W540xD700~840xH670~960

其實張chair都唔細架.

原文章由 COFFEEQQ 於 07-9-1 01:40 發表
請問邊道有得買?係咪可以當床訓?
因為我間房細,擺唔到bb床,可以訓過夜嗎?

大宅

我買左呢張$1560,但就無腳套同頭紗.我唔係係大公司買的,但永安同西田都好似賣$2000左右.
http://www.aprica.com.tw/SEIHINN2/High_Low_chair/589-k.htm
其實唔建議當床訓,因為最平都唔會平晒,我只會比bb小睡~~

[ 本文章最後由 蛋糕妹 於 07-9-3 17:21 編輯 ]

首頁
12345...6

尾頁

跳至