跳至

首頁

尾頁

大宅

上星期一澄澄有d咳&流鼻水, 睇左醫生食左藥好返好多, 到左星期五晚發燒, 食左1次退燒水就冇燒, 點知星期六&日全日都燒, 食藥都唔退, 個人都算精神冇痾冇嘔, 但一定要跟實我, 同佢睇醫生, 冇喉嚨發炎, 耳仔冇發炎, 但就係咁燒(102-104), 醫生話可能係d過濾性病毒引起, 或者會燒幾日喎, 好慘呀:-( :-( :-(

[ 本文章最後由 irenetay 於 07-9-5 09:41 編輯 ]

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

樂樂又係o甘樣呀, 以為已經好返, 點知尋晚無啦啦又發燒, 今朝又有鼻水同咳, 又要食藥啦, 真係好怕佢地病, 一病就成個人瘦晒:-( :-(
原文章由 irenetay 於 07-9-3 10:01 發表
上星期一澄澄有d咳&流鼻水, 睇左醫生食左藥好返好多, 到左星期五晚發燒, 食左1次退燒水就冇燒, 點知星期六&日全日都燒, 食藥都唔退, 個人都算精神冇痾冇嘔, 但一定要跟實我, 同佢睇醫生, 冇喉嚨發炎, 耳仔冇發炎, 但 ...

大宅

Yiu Yiu has cough over 2 weeks . She has seen two doctors but still have cough. I stop to give her to eat "West Medicine" , I give " Hau Cho San" to her, then, she recovers la~~~

Wish Ching Ching get well soon !!

男爵府

唉......呢排好似個個都病,我家姐同個女一齊病咗成個星期!我同呀女又病咗幾日,又係有d咳&流鼻水.喉嚨有d發炎囉,好彩好快就無燒,不過d藥都差唔多食晒,但係仲有咳&流鼻水,可能要睇多次e生!!!

大宅

唉.....我個女前幾日又係發燒呀,原本淨係流鼻水,食埋藥仲起埋咳添!到依家仲未好,攪到大家無覺好瞓。:-(

大宅

開始轉天氣, 煲多d湯水比bb飲...
如果唔煲湯果日, 我會比d orange juice for BB...

各位大朋友小朋友都要小心身體!!
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

大宅

澄澄噚日終於退晒燒喇, 只係仲有d鼻塞塞, 我都鬆返口氣

首頁

尾頁

跳至