自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人同我一樣參加了california X 健身會呀? 我付了2萬元後,上第一堂教練堂,個健身教練都無教我任何方法健身,只是做test ,跟住又要我再何起碼3至4萬元才可達標,我say no! 就對我冷笑,佢話好多人入黎玩都預左洗十多萬嫁....。唉! 我覺得好因擾。:-(

伯爵府

甘都得呀~~~~~~~~~~~

大宅

去消委會告佢囉. 或者先去啲報紙投訴下佢地囉

原文章由 jojowu 於 07-9-3 16:39 發表
有無人同我一樣參加了california X 健身會呀? 我付了2萬元後,上第一堂教練堂,個健身教練都無教我任何方法健身,只是做test ,跟住又要我再何起碼3至4萬元才可達標,我say no! 就對我冷笑,佢話好多人入黎玩都預左洗十多萬嫁.... ...

子爵府

BK Milk勳章

當年我諗住同朋友一齊JOIN做健身,後尾我無JOIN朋友JOIN左,聽我朋友講第一堂就會教哂咁多種健身器材,之後唔會有人睇住~自己黎,如果想每一次有教練跟就要另外再PAY$$

貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

咁都得?-( 世風日下
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

消委會 好廢的
去報紙度投訴好 d

原文章由 bobo_bo99 於 07-9-3 17:07 發表
去消委會告佢囉. 或者先去啲報紙投訴下佢地囉

禁止訪問

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好過打劫

男爵府

嘩...乜依家健身要咁貴架 真係搶錢 我早幾日收到張傳單,介紹德福平台德藝會,唔駛入會費,每月$49x,有健身、室內泳池(唔知係咪暖水)、Yoga玩,如果真係呢個價錢包玩呢幾種野,算唔算抵呢?我考慮緊join唔join

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 mayymlam 於 07-9-3 17:12 發表
當年我諗住同朋友一齊JOIN做健身,後尾我無JOIN朋友JOIN左,聽我朋友講第一堂就會教哂咁多種健身器材,之後唔會有人睇住~自己黎,如果想每一次有教練跟就要另外再PAY$$ ...

I have joined b4. I have paid $$ to have a coach follow me once a week.

大宅

一於去報紙度投訴佢啦,登晒佢d衰野比黎啦

男爵府

乜要咁貴ga咩/????

禁止訪問

水晶宮

我情願貴d,都係一個個月咁比好過,因為真係未必個個月都去度.忙起上來,飯都唔得閒食啦,健唔到身就白比費用!
而且,仲可以邊間平就轉去邊間.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

入會費兩萬咁貴我上年都join左同一間, 但兩個月之後有左bb, 同佢地suspend左個會藉一年, 最近去玩番. 我想去修身, 生完仔重左十幾磅, 上左第一堂免費的教練堂, 個女教練又係咁sale我上教練堂, 兩萬幾上48堂, 我當然話太貴, 佢就叫我試上minimum的8堂, $4000, 我話我係全職媽咪, 一定要問過老公先, 我唔想亂咁駛錢, 佢話呢個係discount價, 一定要即刻簽, 我當然唔肯, 佢又係咁叫我用私己錢, 唔駛比老公知, 唉,講左好耐, 都唔比我走, 最後當然我無join到啦.
,

珍珠宮

嘩....咁貴??十幾萬出汗減肥????我都冷笑啦....:mrgreen: :mrgreen:

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

入會費兩萬咁貴我上年都join左同一間, 但兩個月之後有左bb, 同佢地suspend左個會藉一年, 最近去玩番. 我想去修身, 生完仔重左十幾磅, 上左第一堂免費的教練堂, 個女教練又係咁sale我上教練堂, 兩萬幾上48堂, 我當然話太貴, 佢就叫我試上minimum的8堂, $4000, 我話我係全職媽咪, 一定要問過老公先, 我唔想亂咁駛錢, 佢話呢個係discount價, 一定要即刻簽, 我當然唔肯, 佢又係咁叫我用私己錢, 唔駛比老公知, 唉,講左好耐, 都唔比我走, 最後當然我無join到啦.
,

用戶要求終止服務

嘩!咁好賺,唔好去搶!

大宅

我生完亞女果時join咗2年,一次過比7仟幾,咁呢2年就任玩囉,佢有sell我d乜鬼教練堂,我就無so佢!!咁齋玩2年,我又覺得o.k.喎!!

原文章由 LMCK 於 07-9-4 11:02 發表
入會費兩萬咁貴我上年都join左同一間, 但兩個月之後有左bb, 同佢地suspend左個會藉一年, 最近去玩番. 我想去修身, 生完仔重左十幾磅, 上左第一堂免費的教練堂, 個女教練又係咁sale我上教練堂, 兩萬幾上48堂, 我 ...

男爵府

醒目開學勳章

咩人黎架...叫人用私己錢
你問佢你d私己錢會唔會亂咁用呀

首頁

尾頁

跳至