自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

阿仔今日下午出院, 我已經兩晚無瞓,

出左院, 先得閒大消毒清潔屋企,

又要篤佢同阿妹做番D功課.......................

已經好累.... 阿仔又未好番胃口唔好, 要食清清地, 為有自己煮

豆乾椰菜炒腩片

薑汁酒炆鱈魚

至於我C6都無返工, 只係識鬧, 又唔識教, 我煮住飯都要係咁出黎教功課

sunshine-lover  偉大的媽媽  發表於 14-4-4 22:48

珍珠宮

回覆:依家先食飯...........

甘就靜靜地食番餐飯啦

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

him-bb 發表於 14-4-4 22:30
甘就靜靜地食番餐飯啦
煮完都無胃口, 食左少少, 上下BK好過, 一陣又要洗........

珍珠宮

引用:Quote:him-bb 發表於 14-4-4 22:30 甘就靜

原帖由 rubyplk 於 14-04-04 發表
煮完都無胃口, 食左少少, 上下BK好過, 一陣又要洗........
沒法 要照顧一個家真的不易

水晶宮

him-bb 發表於 14-4-4 22:39
沒法 要照顧一個家真的不易
個C6唔返工又唔出聲, 到我一早打比佢, 先知佢請多日假, 同公司講就睇仔, 其實係屋企瞓覺, 叫佢黎接間又話瞓多陣, 唔係話出院佢都唔早D黎
我都係呻下啫...............

子爵府

引用:阿仔今日下午出院,+我已經兩晚無瞓,+出左院

原帖由 rubyplk 於 14-04-04 發表
阿仔今日下午出院, 我已經兩晚無瞓,

出左院, 先得閒大消毒清潔屋企,
辛苦媽媽,保重小心身體

禁止訪問

引用:Quote:him-bb+發表於+14-4-4+22:39+沒法+要

侯爵府

好好食飽去抖吓

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

辛苦你喇,加油!

水晶宮

激烈的海狗 發表於 14-4-4 22:53
辛苦媽媽,保重小心身體

水晶宮

KT0603 發表於 14-4-4 22:55
明日,我老公都係咁嘅人!
今朝本來係想叫佢起身返工, 交代個仔半夜點,
點知佢話同左經理講請多日假,

我叫佢黎接間, 我成晚無瞓, 佢話想瞓多陣清潔屋企,

到醫生話出得院, 佢黎幫手, 返到黎都係乜都無做

水晶宮

男人係咁辛苦你了,今晚訓好d
我要瞓八個鐘

水晶宮

好媽媽,今晚早點休息!加油

侯爵府

畀面勳章

小朋友咩事呀?冇事丫馬?爭取時間休息,希望小朋友早日康復,take care

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

食飽飽就早啲瞓 早啲休息
唔好再上bk喇

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

呢兩日假期, 你和小朋友都休息吓啦

珍珠宮

辛苦了,加油,拾完好好休息下

水晶宮

o_____o 發表於 14-4-4 23:27
小朋友咩事呀?冇事丫馬?爭取時間休息,希望小朋友早日康復,take care

...
猩紅熱, 我已經叫埋阿女唔好返學住, 唔知有無野到架啦,
不過幾日都無事, 星期一返得學, 阿仔醫生都話依家唔會野到人, 佢都可以返.

珍珠宮

BK Milk勳章

唔好理啦,返到屋企即訓,C6迫住要睇住D细路架啦,辛苦媽媽

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

媽媽加油

首頁

尾頁

跳至