自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

上年阿囝剛出世老公生日都冇同佢食餐飯﹐
今年佢生日想同阿囝送番份禮物氹吓佢﹐
大家有冇好介紹﹐最好係SWEET SWEET 嘅東西
我老公好受架!
[img align=left][/img]

子爵府

去酒店食dinner buffet,然後叫waiter送上預先買定嘅 birthday cake, 跟住一齊切蛋糕,影相......

[ 本文章最後由 JJA 於 07-9-6 23:06 編輯 ]

子爵府

咁帶埋亞囝一齊去影樓度, 影番輯合家歡啦~
包佢笑到見牙唔見眼啦~
然後, 夜晚就一齊去食餐飯囉~

民房

原文章由 jungjung 於 07-9-6 12:18 發表
我老公好受架!

今年我老公生日,我同佢去左R66食dinner buffet~~有景睇,又浪漫,d野又好食~~最重要就係....o個度有兩個外國人(一男一女)o係度唱歌,到時點首生日歌+情歌佢聽,真係好lum架:-P

子爵府

男人送Nokia N95($5600)
一定lum

原文章由 jungjung 於 07-9-6 12:18 發表
我老公好受架!

大宅

食左飯之後就可以去散步,
傾下計咁啦,
又可以一家人去影貼紙相:-P

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我會預先幾日買一張勞作紙卡寫住 "Happy Birthday Daddy"然後叫囡囡渣住,再影低佢, 之後拎去晒張銀包size既相+另一張生日卡寄去老公 office 驚喜下佢。
係張卡到寫“老公生日快樂,今晚XX地方X點見,不見不散“ 仲要奶奶/媽咪代照顧囡囡一晚,跟住我就買D花,斯開D花卉放係床面,周圍擺定D蠟燭,等個晚返屋企點著晒好浪漫咁同老公曳曳。如果同屋企人住,唔方便,就去book酒店啦,(唔係時鐘個D喎!)又可以係酒店食埋飯先上房,男人都係人,都想有返D拍拖感覺架!
我老公就好受啦。希望D意見幫到你啦。

首頁

尾頁

跳至