自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:一開始跳MAT會好灰心,因為MAT係超辛苦但最

原帖由 pc999 於 14-04-07 發表
一開始跳MAT會好灰心,因為MAT係超辛苦但最快修身,我最初貪快諗住仲後生30分鐘當食生菜...結果做唔夠30又 ...
如果全身減,又剛入手,真係勁推disc1紅帽。
我兩年前係淨跳紅帽,上年生完細仔150磅,就游水為主,跳disc4 mat一個月修肚大脾hip勁快,之後冇跳就踩單車。
而家108磅了不過未夠firm就真,湊仔唔夠時間用

215702  勁!  發表於 14-4-13 09:46

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 fupigpig 於 14-04-08 發表如

原帖由 MissMusic 於 14-04-08 發表
其實事面dvd是否隻隻一樣?

我買一盒兩隻dvd
我嗰時係開youtube㗎咋,其實兩三年前呢度d jm開始跳時,主要都應該講緊之前一套4 disc.
我覺得邊套都冇所謂,因我當時都跳晒幾款,又買左佢本書,跳時係知邊d位用力(攰㗎),咪知修邊度囉,hahaha…
個人意見,唔洗太勉強,即使個個講跳mat咁辛苦,我剛生完仔半年後先跳,佢一個動作係8+8吓,有幾個動作真係攞命,但量力而為做,我做到5吓都繼續落去,好快就會進步,唔洗10日腰位係感覺修左,但同時初跳幾日會腰痛。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 fupigpig 於 14-04-08 發表如

原帖由 MissMusic 於 14-04-08 發表
其實事面dvd是否隻隻一樣?

我買一盒兩隻dvd
我嗰時係開youtube㗎咋,其實兩三年前呢度d jm開始跳時,主要都應該講緊之前一套4 disc.
我覺得邊套都冇所謂,因我當時都跳晒幾款,又買左佢本書,跳時係知邊d位用力(攰㗎),咪知修邊度囉,hahaha…
個人意見,唔洗太勉強,即使個個講跳mat咁辛苦,我剛生完仔半年後先跳,佢一個動作係8+8吓,有幾個動作真係攞命,但量力而為做,我做到5吓都繼續落去,好快就會進步,唔洗10日腰位係感覺修左,但同時初跳幾日會腰痛。

首頁

尾頁

跳至