嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

旺角baby outlet地址?
website?

大宅

http://www.mamabebe.com.hk/index.html

九龍旺角山東街 38 38 廣場 11 1103 (地鐵站 E1 出口)

侯爵府

oh no.... 上埋報紙 唉.... 借 $ 返嚟還比人啦

大宅

嘩~樣都衰埋
我係你就以後都唔上bk !
去到邊比人講到邊
$4000幾蚊又唔係多,出哂比人咪一了百了囉!
你買張higt chair都會$1800-$2000啦
你諗下如果o個個係你亞媽,你會點!?
o個少少錢攪到樣衰衰咁,何必呢!
你d有錢買野無錢出糧o既無良僱主簡直唔要得!
$4000幾蚊問財仔都借到啦!
本來都諗住睇下八卦下發生咩事,當睇估仔就算
吖~點知睇到你又買呢又買路,實在唔抵得都要話
下你,你有無諗過點解咁多人都話你唔啱?
人地有眼睇架嘛!有錢買其他野,但又點解要分期
出糧呢?你公司係咁出糧你會點呢?
有時做人將心比己啦!自己都有亞媽,人地都有亞媽
人地年紀咁大仲都出黎做野唔通為興趣咩?
你有良心就快d出埋d糧佢了結左件事好過啦!

原文章由 cubixluk 於 07-10-21 18:28 發表
oh no.... 上埋報紙 唉.... 借 $ 返嚟還比人啦

大宅

好媽媽勳章

唔明?-(?-( ?-(

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

私人恩怨 ? 睇唔明....

別墅

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1168385&extra=&page=44

原文章由 牛精仔 於 07-10-23 09:48 發表
私人恩怨 ? 睇唔明....

首頁

尾頁

跳至