親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

delete

大宅

回覆 SumSumBB 的帖子

請問你是否住過Centara Grand West Sands?
早餐ok?
清潔?
噪?

Thanks

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:回覆+SumSumBB+的帖子請問你是否住過Centar

原帖由 ccchoisze 於 14-08-13 發表

請問你是否住過Centara Grand West Sands?
早餐可以,但噪,好多香港人。地方大,清潔,但偏僻,如果唔係為左個水上樂園,未必會住。

男爵府

引用:Quote:原帖由+ccchoisze+於+14-08-13+發表

原帖由 SumSumBB 於 14-08-13 發表
早餐可以,但噪,好多香港人。地方大,清潔,但偏僻,如果唔係為左個水上樂園,未必會住。

...
住west sands 都係為了玩water park

男爵府

SumSumBB 發表於 14-4-23 13:33
在Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket的官網見到下面的優惠,覺得好抵, 即book!
Phuket Get ...

The Blue Marine Resort & Spa Phuket, Managed by Centara係咪唔同酒店?

大宅

請問早餐是否buffet?因為buffet, 多d野比小朋友選擇

Thanks

大宅

回覆:Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket 好抵的優惠

想問下,我係agxxx見到,想book呢個villa,但我地1行4人,1對情侶+2個男仔,呢個villa,佢上面冇講明會有幾張床,同幾間房只係知有4xx幾平方米,可供4人入住,有冇人住過呢個room?可介紹一下

首頁

尾頁

跳至