二手市場

跳至

首頁

尾頁

別墅

大量徵任何大牌子月餅,幾多盒都收,送比老人家用!
$50@

[ 本文章最後由 mumom 於 07-9-24 22:49 編輯 ]

禁止訪問

洋房

I have two boxes of maxim, pls pm me.

別墅

pls check pm

原文章由 rebecca_cheung 於 07-9-24 23:09 發表
I have two boxes of maxim, pls pm me.

伯爵府

BK猜猜猜慶中秋

原文章由 mumom 於 07-9-24 22:48 發表
大量徵任何大牌子月餅,幾多盒都收,送比老人家用!
$50@

Please PM to me

別墅

複式洋房

我有一盒美心雙黃白蓮蓉,但拆了一個來吃,現還剩3個。你不介意的話,我可以免費送出。太子地鐵站交收。

有興趣請電9376-8183 Noel。

子爵府

好媽媽勳章

出發點係好...但老人家食月餅就.....好唔健康噃?-( ?-(
你代表邊個機構呀?中秋都過左喇,仲食?詳細d講黎聽下.....
你知啦好多叫非牟利o既牟利機構都話送月餅俾老人家,但其實收收埋埋賣番去大陸,煮溶d蓮蓉出年再買過
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

別墅

我唔米d咩機構,只係我地幾個人自費買左d月餅送比日日呆坐響公園d呀公呀婆!我媽日日晨運都見到佢地,知道佢地d情況:有d無兒無女、有d仔女唔理佢地既獨居老人。不過我地力量單簿,佢地唔可以個個有得食!
希望過左中秋有人食剩或唔食既月餅可以送比佢地,佢地唔會介意過左中秋!!:) :)

原文章由 renren 於 07-9-26 15:58 發表
出發點係好...但老人家食月餅就.....好唔健康噃?-( ?-(
你代表邊個機構呀?中秋都過左喇,仲食?詳細d講黎聽下.....
你知啦好多叫非牟利o既牟利機構都話送月餅俾老人家,但其實收收埋埋賣番去大陸,煮溶d蓮蓉出年再買過: ...

別墅

all mami,

pls check pm

and 多謝你們的善心:loveliness: :loveliness:

首頁

尾頁

跳至