跳至

首頁

尾頁

別墅

祝大家 中秋節快樂!人月兩團圓!

◢████◣       ◢████◣
◢◤    ◥◣    ◢◤   ◥◣
◤      ◥◣  ◢◤    █
▎  ◢█◣  ◥◣◢◤  ◢█   █
◣ ◢◤ ◥◣      ◢◣ ◥◣◢◤
◥█◤  ◢◤      ◥◣
    █ ●    ● █
    █ 〃 ▄  〃 █
    ◥◣  ╚╩╝  ◢◤
     ◥█▅▃▃ ▃▃▅█◤
      ◢◤   ◥◣ 
     █中秋節快樂!█ 
      ◤▕    ▎◥◣
      ▕▃◣◢▅▅▅◣◢▃

大宅

好勁呀個banner...

中秋節快樂!!!!! :loveliness:

在愛中成長,才懂愛別人!成長短片  成長拾趣

別墅

祝0601的爸爸、媽媽 & bb

中秋節快樂!!!!!

大宅

Happy Mid Autumn Festival!

]

大宅

我知道有好多媽咪買左燈籠比囝囡,或者係親朋戚友送既;
有D燈籠有音樂,好鬼嘈,所以我就同燈籠做個小手術,令佢冷靜D;係呢度可以分享下點毒啞佢

首先打開發聲器部份,之後就剪斷裡面條電線,中間剪最理想,因為日後如後悔都可以駁返,留意同你連接燈籠既2條線(通常係黃,綠色,不過個個唔同)千祈唔好剪,就係禁easy。就係禁毒啞左勒。

子爵府

中秋節快樂!:mrgreen: :mrgreen:

THANK YOU ZERO.......我就係怕咗呢D音樂,所以我做咗一個好獨裁嘅決定,就係唔理邊個買同瑤瑤鍾唔鍾意都好,所有燈籠一律唔準有聲!!!!

複式洋房

hi Zero,
你真係好勁呀!!!
我又好怕果d音樂,好刺耳呀, 舊年收到3~4個都係噤, 我只係諗到用幾層封箱膠紙封住佢咋, 當然只係可以令佢唱得斯文少少...
所以只好通知d親朋好友唔好買有聲的, 但結果...都收到一個!!!我諗聽日都要幫佢做手術喇...
多謝晒... zero

原文章由 zzerong626 於 07-9-25 18:31 發表

我知道有好多媽咪買左燈籠比囝囡,或者係親朋戚友送既;
有D燈籠有音樂,好鬼嘈,所以我就同燈籠做個小手術,令佢冷靜D;係呢度可以分享下點毒啞佢

首先打開發聲器部份,之後就剪斷 ...

首頁

尾頁

跳至