親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

打算11月尾去睇紅葉...撞啱日本假期...好多酒店都full晒...之前買咗個package話冇房...噚日去咗第二間旅行社book...今朝confirm咗喇...仲比埋錢tim...e+可以叠埋心水篇行程喇:loveliness: :loveliness: :loveliness:

洋房

嘩!你咁快又去旅行呀!玩得開心d

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

京都, 嵐山, 清水寺, 嵯峨野, 睇紅葉good 呀 ,有時間去埋奈良..... 有得食有得睇有得shopping

[ 本文章最後由 1928mickey 於 07-9-25 15:47 編輯 ]

大宅

我十一月頭去, 到依家酒店都未confirm到

男爵府

畀面勳章

ahkila,
大阪京都跟團去過jar...唔係好熟...所以e+開始要努力刨書喇

原文章由 ahkila 於 07-9-25 15:33 發表
嘩!你咁快又去旅行呀!玩得開心d

男爵府

畀面勳章

1928mickey,
你講ge地方我地一定去ga...奈良都去...去餵鹿仔:loveliness:

原文章由 1928mickey 於 07-9-25 15:46 發表
京都, 嵐山, 清水寺, 嵯峨野, 睇紅葉good 呀 ,有時間去埋奈良..... 有得食有得睇有得shopping

男爵府

畀面勳章

creamychoy,
你book邊間酒店ar 如果有房應該好快覆倒:)

原文章由 creamychoy 於 07-9-25 17:01 發表
我十一月頭去, 到依家酒店都未confirm到

大宅

我book nikko bayside, 但無位, 依家等緊hilton覆....

大宅

Wish you a very happy holiday....

原文章由 monchan 於 07-9-25 14:34 發表
打算11月尾去睇紅葉...撞啱日本假期...好多酒店都full晒...之前買咗個package話冇房...噚日去咗第二間旅行社book...今朝confirm咗喇...仲比埋錢tim...e+可以叠埋心水篇行程喇:loveliness: :loveliness: :loveliness: ...

複式洋房

我同個女8歲,join 左東X遊10月13日北海道紅葉之旅.
我chech過今年備報.北海道係10月中紅葉最紅的時候.
個C6唔得閒,我就恨左好多年,剛巧個女放假,即去.....
好期待.我去完個返黎講下.

大宅

我都訂左11月10日去大板住心齋橋日航呀, 想問下如果買bb用品係邊度會多呢? 同埋尿片果d係咪藥房都有得賣架啦? thanks

原文章由 monchan 於 07-9-25 21:59 發表
creamychoy,
你book邊間酒店ar 如果有房應該好快覆倒:)

首頁

尾頁

跳至