跳至

首頁

尾頁

子爵府

2003年6月的媽咪入來分享

六月媽咪會, 開咗啦, 開咗啦, part III新版.

各會員, 你地得閒好換新相來賀一賀新版開張La 喂.

等我睇吓邊個係第二個入來先.......上次係MK...

去番Part II - click here

男爵府

Re: 2003年6月的媽咪入來分享

報導!!!!

shirley
[url=[img][/url]

子爵府

嘩, 你個super咸濕, 今期係你第二個入來wor........

男爵府

打錯字tim, 報到先arm. 好野好野!!!! 我得到亞軍呀!!!
我第二個入呀

該用戶已被刪除

男爵府

之之殿軍!

複式洋房

Here!!

haha, at least i am faster than my fans....

男爵府

睛靈勳章

哎呀!
我又唔係第一個添, 等我仲係個邊埋頭苦'寫'添:-x
上次輸個馬鼻俾mk, 今次連superDAD都快過我.......

bobomama

子爵府

bobomama

你仲傻吓傻吓, 你就唻包尾La ........激水人...

我現在要去part II趕d鴨仔返來......

男爵府

團長,

呢次叻左, 識得click here, click there :-P

shirley

子爵府

superDAD

勁wor, 今期咁早入來報導, 仲快過bobomama添, 好La, 奬你為六月媽咪會高級daddy顧問La.....

子爵府

SHRILEY 寫道:
團長,

呢次叻左, 識得click here, click there :-P

shirley

梗係La, 上次bobomama教咗我, 我記住囉......幾精靈呀

別墅

[size=medium]Present

伯爵府

Ellice,
我記得呀, 而家見你個囝好得意呀, 你有冇再去潘醫生到幫bb打針呀, jasper都係在潘醫生到打針呀, 我都想來生日會呀, 你地幾時開呀!

Shirley/茵茵,
O下, 你地都有在六月媽咪"傾計"呀, 我jasper都03年6月BB, 突然今日入來看看, 嘩, 又見到你地喎, 我可以加入戰圈嗎? 你地會唔會同小B開一歲生日會呀?

男爵府

睛靈勳章

團長,
俾100'叻'你!
^v^
bobomama

男爵府

kwan,
你好呀, 記唔記得我呀?
點解jasper係6月bb你都唔入會呀? 我哋6月媽咪好團結, 好融洽架... hehe... 想唔想嘔?

2517,
係囉, 就係咁囉, 我奶奶嘅問題就係佢實在有太多自己嘅意見, 一定用佢自己方法湊之之, 所以我咪頂唔順囉, 佢又超級固執唔聽人講嘢, 如果佢可以好似你奶奶咁識do, 我就唔駛咁愁啦... :-x :-x :-x

茵茵,
冇事吖嘛? 仲會凍幾日呀, 你同勤b都要小心d呀...
未試過離開勤b多過3個鐘? 你好勁呀? 我想問咁你有冇諗住bf到幾時呀? 因為我朋友啱啱有咗, 佢都想bf, 又想知其實可以bf到幾時...

boboma,
多謝你, 我話你哋bobo家族先溫馨, 日日一齊返工, 又中午一齊返屋企...

shirley咸濕妹,
我都好咸濕架, 等我同之之爸約個時間製造之之弟弟/妹妹先.... :lol: :lol: :lol: :lol:

男爵府

kwan,

welcome!!! 呢到要日日報到先得架. 仲有mablechan, mk都有上來架. :-P

shirley

伯爵府

Mcada,
我梗係記得你個之之呢? 個髮型好型喎, 你幫之之剪架?

伯爵府

SHRILEY,
嘩, 咁齊人呀, 唔怪得之咁有feel啦, 點解你比人攺了個咸濕妹花名呀? 講過個故仔來聽下好喎!

複式洋房

bobomama 寫道:
今次連superDAD都快過我.......
bobomama

o, bobomama, mud lay dong all superDAD height lau dig ma? :< :<

首頁

尾頁

跳至