婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有沒有人有玩瑜珈,可否分享?

如題。

男爵府

Re: 有沒有人有玩瑜珈,可否分享?

我有玩過下,都幾好,如果你想玩,做咩運動都有好處.

大宅

我都有玩過,係高温嗰隻,玩時有虛脫的感覺,要成停下來飲水,玩完後沖完凉,覺得成個人鬆晒,好舒服!
HI ! 我叫MATTSON 仔,

民房

我都玩高温嗰隻, can I know the address and price ? Thanks you !

子爵府

醒目開學勳章

potatoo,
Can I have the address, please?
Thanks.

別墅

我都有玩, 唔係高溫個隻, 玩完心情好輕鬆, 我係元朗學, 只須二百元, 四堂
有始不有終 能受百樣痛 從沒有合約合同 但卻跨時空 這滔滔不息的愛 我贈給你用 這一生 和下世 有幾多全奉送 --------------------------- 呀仔 2006 年 4 月 24 日 出世啦

男爵府

好媽媽勳章

我都住元朗,請問邊度有得學呀???

別墅

係大馬路 M 記樓上, 十四樓, 我多數星期六去, 你有興趣一齊嗎~~[quote]
有始不有終 能受百樣痛 從沒有合約合同 但卻跨時空 這滔滔不息的愛 我贈給你用 這一生 和下世 有幾多全奉送 --------------------------- 呀仔 2006 年 4 月 24 日 出世啦

大宅

我想玩好耐啦,一直無伴,自己去好悶,有沒有一些在九龍呀??

我見黃沛霞pure yoga 好唔好??有人玩嗎???
我有一個5歲女女和8個月仔仔 , 閑時返下 freelance湊下仔...

我的blog
http://hk.myblog.yahoo.com/chancharlize/article?mid=1357&prev=1373&next=1342

等待驗證會員

deedeegogo,
我post左個chat係產前產後度呀... 有個會員提供左一個係荔枝kok, 但係要有人要求先開班.. 您睇吓有無興趣?!?!?!

民房

ardnas,
請問幾錢? 係唔係高溫個種?

等待驗證會員

http://www.hkyogastudio.org/
您入呢個website睇

別墅

deedeegogo,

灣仔有高溫個隻呀, MTR 出左行幾步就到; o個度試堂係 $150 兩堂, 之後係 $600/4 堂/月 or $1080/8 堂/月, PM 個電話比你, 有興趣可以打去問下 ! 因為我係 Working mama, 我多數會去晚上 7 點個堂, 所以我諗時間同你唔岩 ~~

男爵府

Just find out a very cheap yoga class at Causeway Bay.

清心瑜伽

大宅

mamay,

清心瑜伽又真係幾平喎, 可惜要去灣仔上堂 ar!!

我剛send 左個 e-mail去香 港 瑜 伽 舍 (荔枝角), 睇下幾時會有孕婦班??
馬女Abbie 升小二!馬騮精 Jonas 讀 K3喇!

歡迎進入 勞媽媽BLOG 看看我們的足印!

大宅

Abbie媽咪,

之前你有無試過"香港瑜伽舍" (荔枝角)呀?我想參加佢地的"纖體瑜伽班"呀。
開心每一天

大宅

心花花,

我無上過喎!
我見有其他媽咪

等待驗證會員

Abbie媽咪,
我打電話俾佢地, 都焦回覆會唔會開孕婦班.......

大宅

ardnas65

係呢, 到而家都無覆我個"醫貓"

大宅

雅雅,

Please check PM. Thank you.

首頁

尾頁

跳至