跳至

首頁

尾頁

大宅

又爬啦.....比賽呀, 快d報名啦

http://www.baby-kingdom.com/editorial/735.php?storyid=735
柏熙樂園<== click here

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 bb2ling 於 07-10-4 10:01 發表
又爬啦.....比賽呀, 快d報名啦

http://www.baby-kingdom.com/editorial/735.php?storyid=735

又係smart kids'

大宅

醒目開學勳章

bb2ling,

今日你呀b 係唔係都有去爬呀 ? 好似見到你, 唔知有無睇錯呢 ? 你呀b 係唔係第一埸, 在中間線架 ?

大宅

係呀!係呀!
你係咪都有呀, 你o係邊條線呀

[ 本文章最後由 bb2ling 於 07-10-7 20:03 編輯 ]

洋房

hihi...my baby is 第一埸line 5.
bb2ling, was your bb join final? He is very fast...

大宅

原文章由 babylamw 於 07-10-7 23:35 發表
hihi...my baby is 第一埸line 5.
bb2ling, was your bb join final? He is very fast...

Hi babylamw,

我呀b喺第2組 line3 呀!:-P

大宅

醒目開學勳章

bb2ling,

係呀, 我都係同你同場架, line 1 果個呀 !!! 有無印象呀 ??

咩原來有 final 既咩??? 無人同我講既 ? 你呀b 用左幾多時間完成成呀 ?? 我果個30sec. 我好記得中線有個b 都好快架, 係唔係你呀 ?

babylamw,

你果個係b 仔定b 女 ? 著咩服色既呢 ? 中線果幾個我都有印象.

[ 本文章最後由 monkey05 於 07-10-8 22:10 編輯 ]

大宅

原文章由 monkey05 於 07-10-8 22:08 發表
bb2ling,

係呀, 我都係同你同場架, line 1 果個呀 !!! 有無印象呀 ??

咩原來有 final 既咩??? 無人同我講既 ? 你呀b 用左幾多時間完成成呀 ?? 我果個30sec. 我好記得中線有個b 都好快架, 係唔係你呀 ?

babylam ...

monkey 05

我咪第四線law, 你個bb係第一名呀, 好快呀佢,
係la, 咩原來有 final 既咩???

babylamw

你係咪著黑色袍, 仔仔呀, 佢好得意呀, 真好係到相認

大宅

最近仲有無得扒呀 ?

martse

複式洋房

可惡呀 ..次次都miss咗bb爬行比賽....我一見到BB爬行比賽, 十月份, 就拿拿臨登記...點知...原來係10月6日..今日10月9日..我覺得自己勁低能 ..

男爵府

醒目開學勳章

try it

http://www.plazahollywood.com/web/e/event/news.htm

大宅

醒目開學勳章

e, 又有呀, 剛同呀b 報左, 你地玩唔玩呀 ?

複式洋房

:-( 唔該晒 jl118 嘅通知... 終於幫個女報咗名..

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 mrsrubywong 於 07-10-10 12:28 發表
:-( 唔該晒 jl118 嘅通知... 終於幫個女報咗名..

You are welcome 蕎蕎要上playgroup,無得去:-(

別墅

得100 個額唧, 報名要hurry up 呀!

洋房

Hi all...so happy to know that we met on Oct 7. My B used 1min 48secs. And he is wearing a black cloth on that date. I didn't know has final or not...just asked... :lol:

公爵府

牛年勳章

我阿b唔肯爬, un下un下個pat pat, 冇得參加!! :(

首頁

尾頁

跳至