懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

bb 25/4 38週催生出世,但幾個鐘就上了初生嬰兒病房照燈,今日都未出院,亦唔知幾時走得,我只係在產房抱過佢1個鐘,餵過一陣奶咁多。照燈又成日蒙住面仔,見唔到樣,我出院後又日日要去醫院睇 bb, 來來回回又影響我食唔夠飲唔夠,奶量少,泵極都係一日得 100ml, 好想 bb 快啲返屋企~

伯爵府

BB好快返屋企....好好在家休息, 飲水...
100ML 好叻叻啦

我嗰陣見我姐個B 照灯, ...我會笑話佢好舒服...好溫室...

你都唔想佢黃架...要健康...

別墅

回覆:Michelle_Hung 的帖子

我bb都係催生出來, 一出世就要入兒科,而家又要照燈。身同感受,好掛住bb, 忍耐下啦!照燈都係為bb 好, 否則到時又要入番醫院咪仲慘,加油!

子爵府

畀面勳章

引用:我bb都係催生出來, 一出世就要入兒科,而

原帖由 arthurlau 於 14-05-04 發表
我bb都係催生出來, 一出世就要入兒科,而家又要照燈。身同感受,好掛住bb, 忍耐下啦!照燈都係為bb 好, ...
我 bb 因為同我啲血唔夾所以黄,指數在哩10日都反反覆覆,醫院都睇得好緊,因為佢係 special case, 醫生都話要好穩定先俾佢出院,怕返咗屋企突然升返好高唔知,其實應該安心,因為醫生姑娘照顧又日日 check 住,最緊要佢健康,但真係好掛住佢。

洋房

在医院专人看護 重放心

大宅

唔好擔心,盡量食多D飲多D湯水,阿B好快翻媽咪身邊嘞。

大宅

無都繼續泵,得閒按摩下乳房同飲多啲魚湯食多啲飯,瞓多啲

乳線其實要靠 bb 啜得多先會上奶

做好準備等 bb 返屋企就日日比佢啜就有奶架喇!

首頁

尾頁

跳至