興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

好痛心

子爵府

回覆:狗仔差不多要走,我情緒好不穩,好辛苦,我應,怎做?

我都經歷過…好心痛
在狗狗身旁陪佢行埋最後一段路

別墅

回覆:gigi211 的帖子

不要太傷心,我的睇法是:不在乎天長地久,只在乎有過幸福的一生,有一個好主人!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

完全明白

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

請好好地抱住佢, 同佢輕輕說話, 請佢安心離開, 佢會覺得自己幸福的

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我明白㗎!你要陪住狗狗,佢知道主人愛佢錫佢,狗生已經無遺憾!

主人要堅強!

大宅

我第一次遇上,原來分離係咁痛,個心真係会痛的,每天淚水總'不停流,工作沒心机,飯也吃不下,电話也不聽/,吃的只有頭痛藥,狗狗,別走啊,不要留下我。求求你

子爵府

貓狗褓姆 DHA勳章 畀面勳章

回覆 gigi211 的帖子

安靜地渡過,希望狗狗同主人都可以放得低,珍惜每分每秒,能夠可以就抱著牠,等狗狗覺得有安全感。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

試過嗁主人一定明白的心情, 我隻貓死左我喊足幾年, 好難忘記果一幕幕
要相信自己已經一直安排左最好俾狗狗, 佢有你陪佢咁多年, 已經賺到, 生有時死有時, 有d野再無奈我地都要move on, 你嘅情緒佢感受得到, 希望佢舒舒服服行埋最後果程

男爵府

環保接龍勳章

我都好驚,到時唔知點面對

大宅

回覆 gigi211 的帖子

根本無法可以釋懷的內心很難受

大宅

好好陪伴佢,令佢係無乜痛苦既情況下去彩虹橋。

首頁

尾頁

跳至