美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

有無專修眉的地方介紹呀? 最好係識得改眉型.
幫我修開眉的姐姐移左民呀! 好苦惱! 她本身開美容院的, 但我只係去修眉, 但她從無hardsell我做facial的, 而且她識得改眉型, 幫我改得幾靚架! 依家她要走, 我都幾煩惱呀!!!

大宅

Can go to bobbi brown or nars 修眉 as they are specializing.

原文章由 MrsMu 於 07-10-12 18:18 發表
有無專修眉的地方介紹呀? 最好係識得改眉型.
幫我修開眉的姐姐移左民呀! 好苦惱! 她本身開美容院的, 但我只係去修眉, 但她從無hardsell我做facial的, 而且她識得改眉型, 幫我改得幾靚架! 依家她要走, 我都幾煩惱呀!! ...
;-)

大宅

你可試下我修開呢間,修得好靚,而且可以改埋眉型,我keep 住1個月去一次,佢修左10年眉,好有经驗,每次$80

複式洋房

修眉型幾好$50,做facial$150修埋眉

男爵府

leonlovefaf

Please pm the details to me. Thanks a lot!

Samuelboy

原文章由 leonlovefaf 於 07-10-14 09:25 發表
你可試下我修開呢間,修得好靚,而且可以改埋眉型,我keep 住1個月去一次,佢修左10年眉,好有经驗,每次$80

禁止訪問

複式洋房

唔該!pm我呀!
我發現條眉真係好緊要,影響晒成個樣!
仲有faical做埋tim~正!

原文章由 magiceyes 於 07-10-14 10:31 AM 發表
修眉型幾好$50,做facial$150修埋眉

洋房

原文章由 leonlovefaf 於 10/14/07 09:25 發表

Please pm me the details! Thanks!

別墅

leonlovefaf & magiceyes,

Please pm the details to me. Thanks a lot!

民房

leonlovefaf

Please pm the details to me. Thanks you!

大宅

大宅

Hello leonlovefaf & magiceyes

Please pm the details to me.

Many thanks

HeiMaggie

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

pls pm to me. thx!

大宅

原文章由 leonlovefaf 於 07-10-14 09:25 發表

Please also pm to me. Thanks.

大宅

pm me thx.....

洋房

不如去呢個web 睇下la...
有好多美容修眉o既服務...
有埋價錢...
可以比較下...
http://hk.88db.com/hk/Services/Ad.listing/beauty/Eye_Treatment/?Q=&O=post&CatID=1002&SubCatID=1870&Image=1

複式洋房

洋房

我去開果間美容院修眉都修得好靚, 好有心機修架!
都係$40, 又冇話改眉型要加錢, 你地有興趣可以pm我!

複式洋房

原文章由 rain+rain 於 07-10-28 01:35 發表
我去開果間美容院修眉都修得好靚, 好有心機修架!
都係$40, 又冇話改眉型要加錢, 你地有興趣可以pm我!

PM俾我呀~~~我都想試下...

伯爵府

熱血勳章

Pls. pm me, thanks.

首頁
12345...6

尾頁

跳至