美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

去專門店會否很hard sell?

大宅

回覆:卡詩 kerastase 有什麼產品好用?

上星期去過做頭皮test,無hardsell ar, 但個test係用放大鏡相機影左張相再解釋咋。。。好的有啲hea...有無做過ge JM知道係咪甘嫁?

禁止訪問

男爵府

引用:用佢不如用吕 質素更靚..

原帖由 elvakmoet 於 14-05-16 發表
用佢不如用吕 質素更靚..
呂,你用什麼色?

禁止訪問

大宅

回覆:卡詩 kerastase 有什麼產品好用

我前2日去念住去摞試用裝fb 登記!一去到就幫我check頭皮,影左張相話我頭髮散,之後(開始黑sell)一路叫我用距地個精華一盒24支果隻!又話有set裝$32xx的,又話有個系連梳噶唔記得幾錢!洗頭水都費事介紹!甘貴我梗喺話捻下先啦,跟住sales就開始黑面了,淨喺送左一包仔噶洗頭水!即刻對呢個牌子冇興趣了,原本捻住試下距啲洗頭水,見距甘都費事買了,ps.呢間喺屯門市中心果間,黃色長頭髮噶

公爵府

Kerastase Elixir Ultime 金油好用

BKsquare  Yes yes   發表於 14-5-17 11:24

大宅

回覆:卡詩 kerastase 有什麼產品好用

綠色hair mask good! 當護髮素用,
生髮精華都ok, 不過係貴左d…
深層洗頭水都不錯, 一星期洗一次,
最好用係night repair spray, 噴完唔洗洗, good!!

首頁

尾頁

跳至