在職全職

跳至

首頁
12345...84

尾頁

子爵府

NEW:金鐘區上班一族媽咪∼入來傾傾啦∼

Dear all,

I'm back la, 我的bb在10月8日出生!!!

伯爵府

Re: NEW:金鐘區上班一族媽咪∼入來傾傾啦∼

hei hei, 我個金鐘友第一個來報到呀! 仲有冇金鐘友呀!!!!!!!

yatjeh,
你個囝好似女仔呀, 我個係囡呀, 找日第佢地見下面好喎!

伯爵府

yatjeh,
我老公都係10月8日生日架, 好"橋"呀!

伯爵府

yatjeh,
你咁夜仲未放工呀!

子爵府

Kwan,

係咩!原來妳husband係同我的BB同一日生日呀?咁咪可以約埋一齊celebrate啦! ha hahaaaa...

侯爵府

好媽媽勳章

Hello,

May I join your 金鐘區上班一族, cause I work at Central (Cheung Kong) I am middle of 金鐘 & Central.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

伯爵府

Jamesmama
梗係可以啦, 多d人傾計熱鬧d嘛, 你個囝幾大呀?

伯爵府

yatjeh,
好呀, 約定你先, 哈哈!

子爵府

Jamesmama ,

Welcome to join us! How long have you been working in Cheung Kong Center? I think that CKC is quite new in Admiralty (about 4 years).

侯爵府

好媽媽勳章

yatjeh,

3 year la.

My son is James. He is 5 year old and study at K.3 now. Hope we will have a lunch gathering soon. Happy to join your group.

I opened the topic for Central mami, However, they are not active in the topic. So I go to Shang Wan topic. Happy to know the new topic of 金鐘, so let me have 1 more place to share and get experiance la.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

子爵府

Hi Jamesmama,

Tell you one thing.......that is......James is also the name of my husband arh!!! :-P

侯爵府

好媽媽勳章

yatjeh,

Oh really!! James is a nice name :-P
I can't fax the document today, I will resent on next Monday morning.

侯爵府

好媽媽勳章

Kwan,

How old is your kid?

子爵府

Hi, I'm also working in Admiralty, my girl is 17 months...

伯爵府

Jamesmama,
我個嗅bb係囡呀, 而家差唔多8個月了! 好呀, 搞LUNCH GATHERING, 我實支持架?

伯爵府

SmallSmall,
HI, 你在金鐘邊樹做野呀? WELCOME AR!!!!

伯爵府

DEL

伯爵府

DEL

侯爵府

好媽媽勳章

SmallSmall,

Your cute girl is very red ar. So pretty!!!!

子爵府

Ha...so exciting to have more mama joining our Admiralty group! :-P

Jamesmama,

Yeah! James is a good name for good boy/man!!!

首頁
12345...84

尾頁

跳至